Η γαλλική Vogue γιορτάζει τα 95 χρόνια της με τέσσερα υπέροχα διαφορετικά εξώφυλλα!

Η γαλλική Vogue γιορτάζει τα 95 χρόνια της με τέσσερα υπέροχα διαφορετικά εξώφυλλα!

Ποια είναι τα supermodels που επιλέχθηκαν μαζί με τη Gisele για το επετειακό τεύχος του περιοδικού;

Για τον εορτασμό της 95ης επετείου της Vogue Paris, το περιοδικό διάλεξε τέσσερα από τα πιο διάσημα πρόσωπα της βιομηχανίας της μόδας για να κοσμήσουν το τετραπλό, συλλεκτικό εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου 2015.

Ομολογούμε πως περιμέναμε να δούμε τις Gisele Bundchen, Kate Moss και Christy Turlington σε ένα τέτοιο εξώφυλλο, όμως το όνομα της Kendall Jenner σίγουρα δεν ήταν στο μυαλό μας. Η μόλις 19 ετών Kendall έγινε γνωστή από το reality show "Keeping Up with the Kardashians", το 2014 ξεκίνησε την καριέρα της στο modeling κι έκτοτε προσπαθεί να διαχωρίσει τον εαυτό της από τις επιλογές της οικογένειάς της. Το εξώφυλλο αυτό, λοιπόν, είναι μια τρανή απόδειξη ότι έχει καταφέρει να εδραιώσει το όνομά της στη μόδα.

Όσο για τους υπόλοιπους "θρύλους", η Gisele μπορεί να εγκατέλειψε τις πασαρέλες, όμως είναι ακόμη το πιο hot όνομα στο modeling, η Kate Moss διατηρεί, στα 42 της, τον τίτλο του it-girl και η 46χρονη Christy Turlington μας κάνει σε κάθε ευκαιρία να καταλάβουμε πως η ομορφιά και το στυλ δεν έχουν ηλικία.

Δείτε τα εντυπωσιακά εξώφυλλα παρακάτω:

MTMzMTg2OTU2MjUwMDkyODE4 decfe

Η Gisele ποζάρει μόνο με ένα εσώρουχο που γράφει το όνομά της, στο φακό του Mario Testino

MTMzMTg2OTM5ODc1NTMwMDAy b2848

Η Kate Moss φωτογραφίζεται με ένα glam-chic σύνολο από τους Mert Alas & Marcus Piggott

MTMzMTg2OTQ3MzkxNzQ2MDE4 fb145

Η Christy Turlington δείχνει τα χαρακτηριστικά του πανέμορφου προσώπου της στο φακό του φωτογραφικού διδύμου Inez & Vinoodh

MTMzMTg2MDY3NDYwMzIxMjUw 9bbfb

Η Kendall Jenner "τρυπά" το φακό του David Sims με το διαπεραστικό της βλέμμα