Tubular: Όλα όσα είδαμε στην παρουσίαση του νέου sneaker των adidas Originals (βίντεο)

Tubular: Όλα όσα είδαμε στην παρουσίαση του νέου sneaker των adidas Originals (βίντεο)

Το ιδιαίτερο performance που επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Ρήγος και όλα όσα είδαμε για το παπούτσι που αποτελεί το μέλλον του brand

Το TUBULAR μας συστήθηκε πριν από λίγες ημέρες προκαλώντας αισθήματα θαυμασμού σε περισσότερους από 200 adidas fans που παρακολούθησαν από κοντά το επίσημο λανσάρισμα του νέου μοντέλου των adidas originals στο κέντρο της Αθήνας. Σε ένα απόλυτα ατμοσφαιρικό surrounding που δημιουργήθηκε ειδικά για την παρουσίαση του παπουτσιού, 8 χορευτές έδωσαν τη δική τους ερμηνεία για το design του μέλλοντος αντλώντας έμπνευση από το TUBULAR. Το event συνδύασε με μοναδικό τρόπο το lifestyle heritage των adidas Originals με τα street aesthetics της Αθήνας, ενώ το μοναδικό αυτό performance, επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

 MG 5406OK 1 Large 4844f
 MG 5410OK 1 Large ef8b8

Το νεοκλασσικό κτίριο των adidas Originals στην πλατεία Αγ. Ειρήνης (Αιόλου 25), μεταμορφώθηκε μέσα σε λίγες μόνο ώρες σε #TUBULAR Gallery με μοναδικό, καινοτόμο interior design που μαγνητίζει το βλέμμα, προκαλεί περιέργεια, και εξιστορεί την οραματική άποψη της adidas για το μέλλον. Μην χάσεις την μοναδική αυτή ευκαιρία να επισκεφτείς το πιο industrial gallery της πόλης που θα βρίσκεται κοντά μας για λίγες ακόμη μέρες. Δοκίμασε το νέο TUBULAR και πάρε μία γεύση από το μέλλον του design.

 MG 6149OK Large 5cd78
 MG 5743OK Large 8edcb

Το TUBULAR είναι το μέλλον. «Γεννήθηκε» από παλιότερα και κλασικά μοντέλα της adidas και αποτελεί την υπέρτατη και πιο αγνή μορφή της σύγχρονης αισθητικής. Ήρθε για να κυριαρχήσει στον κόσμο του design και έχει ήδη αγαπηθεί από streethounds σε όλο τον κόσμο.
Θα το βρεις στο #TUBULAR Gallery (πλατεία Αγ. Ειρήνης, Αιόλου 25), στα adidas stores και σε επιλεγμένα sneaker stores.


Μάθε περισσότερα για το Tubular στο www.adidas.com/tubular

Instagram: www.instagram.com/adidasgr
Twitter: www.twitter.com/adidasGR
Facebook: www.facebook.com/adidasOriginals