Ο Tom Ford φέρνει την επανάσταση στο χώρο της μόδας με ένα μοναδικό show!

Ο Tom Ford φέρνει την επανάσταση στο χώρο της μόδας με ένα μοναδικό show!

Η πρωτότυπη απόφαση του σχεδιαστή που συνδέει το διαδίκτυο με την πασαρέλα

Είναι γνωστός για τις καινοτομίες του και για το γεγονός πως δε φοβάται να τολμήσει όταν δημιουργεί και τώρα, ο σχεδιαστής μόδας, Tom Ford, έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη.

Αντί να διοργανώσει μια κανονική επίδειξη μόδας στην πασαρέλα, ή να κάνει κάποια παρουσίαση, ο σχεδιαστής θα κάνει μια... ταινία!

Το μίνι-φιλμ, που έχει κινηματογραφήσει ο Nick Knight και όπου πρωταγωνιστούν η Lady Gaga, αλλά και τα μοντέλα Lexi Boling, Mica Arganaraz και Aymeline Valade, θα προβληθεί κατευθείαν online, προς απαίτηση του Ford. "Αντί να κάνω ένα παραδοσιακό show αυτή τη σεζόν, αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι καινούριο. Ήθελα να σκεφτώ πώς θα μπορούσα να παρουσιάσω μια συλλογή με ένα κινηματογραφικό τρόπο, σχεδιασμένο από τη σύλληψή του για να παρουσιαστεί διαδικτυακά", δήλωσε ο σχεδιαστής στο WWD.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Tom Ford ασχολείται με το σινεμά, αλλά ούτε και η τελευταία, καθώς ο ίδιος αυτή τη στιγμή εργάζεται πάνω στη δεύτερη σκηνοθετική του απόπειρα, την ταινία "Nocturnal Animals", όπου θα πρωταγωνιστούν οι Amy Adams και Jake Gyllenhaal.

Ενδιαφέρον!