H Reebok παρουσίασε τη νέα συλλογή της για τη σεζόν FW'15, μέσα από ένα ξεχωριστό catwalk

H Reebok παρουσίασε τη νέα συλλογή της για τη σεζόν FW'15, μέσα από ένα ξεχωριστό catwalk

Σε συνέχεια της ανατρεπτικής νέας καμπάνιας Be More Human η Reebok παρουσίασε την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, τη νέα συλλογή της για τη σεζόν FW '15, σε ένα fitness & fashion party στο 'LOFT by Collage' υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Κωνσταντίνου Ρήγου. Η παρουσίαση περιλάμβανε ένα μοναδικό show με ένα πρωτότυπο και διαφορετικό catwalk, όπου γνωστοί αθλητές και λάτρεις της φυσικής δραστηριότητας παρουσίασαν τη συλλογή in action και μας απέδειξαν για άλλη μία φορά πως μέσα από το fitness μπορείς να γίνεσαι συνεχώς καλύτερος και ακόμα περισσότερο άνθρωπος.

Έλενα Γαλιφά, Χριστίνα Κοντοβά, Νικόλ Παναγιώτου, Αθηνά Οικονομάκου, Αλεξάνδρα Δράκου, Έντζη Γαλιφά.

Event 9 f27d8

Η νέα fitness συλλογή της Reebok περιλαμβάνει ρούχα και παπούτσια εξοπλισμένα με τις πιο καινοτόμες Reebok τεχνολογίες και κατασκευασμένα από υλικά υψηλής αντοχής και ποιότητας, ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν άνεση και ενίσχυση στις επιδόσεις κατά την προπόνηση. Διαχρονικά designs με μοντέρνες γραμμές, χαρακτηρίζουν τη συλλογή των Classics όπου κλασικά κομμάτια «μεταμορφώνονται» και αποκτούν ένα urban look.

Γιώργος Βασιλειάδης (αθλητής CrossFit) & Μερόπη Χριστοφιλάκη (αθλήτρια ενόργανης)

Event 1 c121d

Με έμπνευση από τα δικά τους αγαπημένα αθλήματα, επαγγελματίες αθλητές και λάτρεις του fitness, παρουσίασαν το κάθε σύνολο σε συνδυασμό με κάποια σωματική δραστηριότητα. Στο show συμμετείχαν ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ποδοσφαιριστής και λάτρης του CrossFit, η Νίκη Πετρουλάκη, Yoga trainer, ο Νίκος Πούλιας, αθλητής CrossFit & co-owner του CF South Factory, η Μερόπη Χριστοφιλάκη, αθλήτρια ενόργανης, ο Γιώργος Βασιλειάδης, αθλητής CrossFit, ο Στέργιος Κουτρολίκος και η Εύα Φράγκου, fitness models, καθώς και οι επαγγελματίες χορεύτριες Κατερίνα, Αναστασία και Νεφέλη. Με συνέπεια στην παγκόσμια αποστολή της να κινητοποιήσει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους να δραστηριοποιηθούν και να ακολουθήσουν το άθλημα που τους αρέσει, η νέα συλλογή της Reebok αποτελεί τον ιδανικό εξοπλισμό για όσους επιθυμούν να αλλάξουν τη ζωή τους μέσα από την έντονη φυσική άσκηση.

Tο fitness model Εύα Φράγκου

Event 6 20972

Στην εντυπωσιακή βραδιά, έδωσαν το παρών εκπρόσωποι των media, στυλίστες, bloggers, trainers, γνωστοί αθλητές και γνωστές προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων Αθηνά Οικονομάκου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Σόφη Πασχάλη, Mάνος Ιωάννου, Βάσω Κολλιδά, Κλέλια Πανταζή, Χριστίνα Κοντοβά, Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης, Ελένη Βαϊτσου, Τίνα Μιχαηλίδου οι οποίοι απόλαυσαν μοναδικά tailor-made fitness cocktails, που είχαν δημιουργηθεί ειδικά για τη Reebok.

Κατερίνα, Αναστασία και Νεφέλη (επαγγελματίες χορεύτριες)

Event 4 bc9de

Μέσα από τη νέα της καμπάνια, η Reebok θέλει να τονίσει τις αλλαγές που φέρνει η άσκηση στη ζωή του ανθρώπου, σε φυσικό, κοινωνικό και πνευματικό επίπεδο. Έτσι, έρχεται να δώσει μία νέα οπτική, τιμώντας και υποστηρίζοντας όλους εκείνους που αθλούνται σκληρά και έχουν στόχο, όχι μόνο να «χτίσουν» ένα δυνατό σώμα, αλλά κυρίως να γίνουν καλύτεροι, ξεπερνώντας τον ίδιο τους τον εαυτό.

Δέξου την πρόκληση
#BeMoreHuman