Ο David Beckham αποκάλυψε πώς προτιμά να ντύνεται η Victoria!

Ο David Beckham αποκάλυψε πώς προτιμά να ντύνεται η Victoria!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής μας εξέπληξε με αυτές του τις δηλώσεις

Έχουν κλείσει 16 χρόνια γάμου και είναι ίσως το πιο fashionable ζευγάρι παγκοσμίως. Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, πως οι David και Victoria Beckham ντύνονται σαν... διδυμάκια, όμως πάντα καταφέρνουν να πραγματοποιούν άρτιες στιλιστικά εμφανίσεις, που θα ζήλευαν ακόμη και οι πρίγκιπας William και Kate Middleton. Ο David μίλησε στο Condé Nast Traveler​ και στη συνέντευξή του αυτή έκανε ορισμένες αποκαλύψεις για την καθημερινότητά του, το χαρακτήρα του, αλλά και για το στυλ της συζύγου του!

"Πακετάρω καλύτερα από οποιονδήποτε άνθρωπο θα γνωρίσεις ποτέ. Έχω εμμονή με το να είμαι έτοιμος και να έχω τα πάντα σε τάξη. Είμαι πολύ καλά προετοιμασμένος για οποιοδήποτε ταξίδι που μπορεί να προκύψει", ανέφερε ο πρώην άσσος του ποδοσφαίρου. Από την άλλη πλευρά, όμως, η Victoria είναι εντελώς διαφορετική σε αυτό το κομμάτι από εκείνον: "Και η γυναίκα μου τα κάνει όλα την τελευταία στιγμή - δεν είναι ούτε στο ελάχιστο οργανωτική όσο εγώ!".

Όσο για το τι στυλ προτιμά να υιοθετεί η Victoria; Ενώ θα περίμενε κανείς πως θα τον εντυπωσίαζαν οι chic δημιουργίες της σχεδιάστριας, εκείνος δηλώνει: "Μου αρέσει όταν φοράει μόνο jeans και sneakers. Φοράει τα Converse του γιου μας καμιά φορά. Αλλά το αγαπημένο μου είναι όταν φοράει τζιν με ένα ζευγάρι Stan Smiths. Νομίζω πως δείχνει πολύ cool".

BECKHAMS 59d52

Εντάξει, πείτε μας, μετά από αυτό, δεν είναι το λιγότερο αξιολάτρευτος;