Ο Tommy Hilfiger διοργάνωσε ένα exclusive δείπνο για το 11ο ετήσιο Zürich Film Festival

Ερμιόνη Σαρρή
Ο Tommy Hilfiger διοργάνωσε ένα exclusive δείπνο για το 11ο ετήσιο Zürich Film Festival

Ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας Tommy Hilfiger διοργάνωσε ένα exclusive VIP cocktail και δείπνο για τον εορτασμό του 11ου ετήσιου Zürich Film Festival στις 2 Οκτωβρίου. Το δείπνο συνδιοργανώθηκε από τον, Daniel Grieder, CEO της εταιρείας Tommy Hilfiger και τους συνιδρυτές του Zürich Film Festival, Nadja Schildknecht και Karl Spoerri, και η εκδήλωση έλαβε χώρα στο ανακαινισμένο εστιατόριο της πόλης, Razzia. Η καθηλωτική νεοκλασική αρχιτεκτονική του εστιατορίου χρονολογείται από τα 1920, όταν φιλοξενούσε τον πρώτο κινηματογράφο της Ζυρίχης, το Kinematografen-Theater Seefeld.

Η βραδιά ξεκίνησε με ένα cocktail και την ιδιωτική προβολή ενός μικρού φίλμ που παρουσίαζε την ιστορία, την κληρονομιά της ενασχόλησης με τις τέχνες και την υποστήριξη στο Zürich Film Festival του brand Tommy Hilfiger τα τελευταία 5 χρόνια. Σε συνέχεια του exclusive δείπνου, οι καλεσμένοι απόλαυσαν cocktails και μια ζωντανή παράσταση από τον Βρετανό μουσικό Marlon Roudette.

Οι VIP καλεσμένοι και τα μέλη της κριτικής επιτροπής του φεστιβάλ κινηματογράφου συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις δίπλα στον Αμερικανό σχεδιαστή μόδας Tommy Hilfiger, τον Daniel Grieder, CEO της Tommy Hilfiger και CEO της PVH Europe και τους Nadja Schildknecht και Karl Spoerri, συν-ιδρυτές του Zürich Film Festival.

Η Nadja Schildknecht φόρεσε ένα ειδικά σχεδιασμένο Hilfiger Collection degrade φόρεμα με πούλιες, διακοσμημένο με λεπτομέρειες φύλλων στο ντεκολτέ και μια μεταξένια ασημί ζώνη κορδέλα.

largearchive zuerich-2-10-2015-nadja-schildknecht-wearing-tommy-hilfiger 1 7c78f

Καθόλη τη διάρκεια του Zürich Film Festival, η Nadja φόρεσε 3 bespoke φορέματα από την Συλλογή Hilfiger Collection στις εκδηλώσεις του festival συμπεριλαμβανομένου και ενός degrade φόρεμα με κεντημένες πούλιες, με μια ασημί grosgrain ribbon ζώνη πάνω σε λωρίδες navy και πράσινο της θάλασσας από σιφόν, ενός μπλέ σκούρου φορέματος με μπλέ ναυτικό κορδόνι και διακοσμημένο με πούλιες με μια ναυτική ασημί κορδέλα για ζώνη και σκιές αδιαφανής εσωτερικής επένδυσης και ενός degrade φορέματος με πούλιες, διακοσμημένο με λεπτομέρειες φύλλων στο ντεκολτέ και μια μεταξένια ασημί ζώνη κορδέλα Θέλει λίγο φτιάξιμο, δεν βγάζει νόημα είναι πολύ μεγάλη πρόταση.

largearchive zuerich-2-10-2015-tommy-hilfiger-zff-dinner-daniel-grieder-ceo-tommy-hilfiger-and-pvh-europe-nadja--and-tommy-hilfiger 3c07a

Ο Johannes Huebl φόρεσε ένα κλασσικό γκρί blazer από την Συλλογή Fall 2015 Tommy Hilfiger Tailored.

*Οι συλλογές Hilfiger Collection και Tommy Hilfiger Tailored είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένα καταστήματα Tommy Hilfiger .