Είναι επίσημο: Η Adriana Lima είναι το πιο δημοφιλές αγγελάκι της Victoria's Secret!

Είναι επίσημο: Η Adriana Lima είναι το πιο δημοφιλές αγγελάκι της Victoria's Secret!

Μπορείς να μαντέψεις το γιατί;

Είναι πανέμορφη, είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη, είναι κυρίαρχος παίκτης στη βιομηχανία της μόδας και τώρα είναι και... κέρινο ομοίωμα! Η Adriana Lima έχει καταφέρει να αποδείξει την αξία της στις πασαρέλες και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από το μουσειό Madame Tussauds, το οποίο αποφάσισε να προσθέσει τη Βραζιλιάνα καλλονή στη λίστα με τα ομοιώματά του.

Δες επίσης: Το φυσικό μυστικό της Adriana Lima για λαμπερή επιδερμίδα!

Η Lima έγινε "αθάνατη" από το παράρτημα του μουσείου που υπάρχει στη Νέα Υόρκη και φυσικά, το ομοίωμά της δε θα μπορούσε παρά να φορά τα "φτερά αγγέλου", αλλά και ίσως το πιο σέξι σετ εσωρούχων που φόρεσε ποτέ το μοντέλο, το οποίο είδαμε στο show της Victoria's Secret το 2013. "Μου αρέσει το κόκκινο look, είναι το αγαπημένο μου", είχε δηλώσει τότε στη Vogue η Adriana για το συγκεκριμένο σύνολο.

lima 13d49

Η Adriana Lima έχει περπατήσει σε 15(!) shows της Victoria's Secret και η απόφαση του μουσείου να φτιάξει ομοίωμά της ήρθε κατ' απαίτηση των... θαυμαστών της, οι οποίοι ζήτησαν χιλιάδες φορές μέσω αίτησης να προστεθεί στη λίστα με τους "κέρινους" celebrities.

Δες περισσότερες φωτογραφίες από τα αποκαλυπτήρια του κέρινου ομοιώματος της Adriana Lima στην παραπάνω gallery.