Ο Nyle DiMarco είναι το πρώτο άτομο με πρόβλημα ακοής που νίκησε στο Next Top Model

Ο Nyle DiMarco είναι το πρώτο άτομο με πρόβλημα ακοής που νίκησε στο Next Top Model

Και δηλώνει πως δε θα σταματήσει μέχρι να καταρρίψει όλα τα στερεότυπα

Το Next Top Model έλαβε τέλος μετά από 22 σεζόν και στον τελευταίο κύκλο κρυβόταν ίσως η καλύτερη «έκπληξη» για την Tyra Banks και τους κριτές. Ποια ήταν αυτή η έκπληξη; Ο 26χρονος Nyle DiMarco, ένας πάρα πολύ γοητευτικός μελαχρινός άνδρας, που ήταν ο πρώτος συμμετέχων με προβλήματα ακοής και ο οποίος ανακηρύχθηκε νικητής της τελευταίας σεζόν!

Δες επίσης: Το «Lampshading» είναι το trend που θα κάνει θραύση το 2016

Ο σέξι Nyle μίλησε στη Daily Mail Online για όλα όσα ένιωσε με τη νίκη του αυτή: «Δε νομίζω πως θα μπορώ ποτέ να περιγράψω πως νιώθω που είμαι ο πρώτος συμμετέχων με προβλήματα ακοής που κατάφερε να μπει στο show και που έφτασε μέχρι την κορυφή... και ειδικά το να είμαι μάλλον ο τελευταίος νικητής του Next Top Model. Δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις στο αγγλικό λεξικό!».

2F1F771500000578 0 image a 13 1449440629440 76a4d

Εκτός από το προφανές, δηλαδή μια καριέρα στο modeling, ο DiMarco, κυνήγησε και κάτι άλλο μέσα από αυτό το show: Ο ίδιος ήθελε να αλλάξει τον τρόπο που ο κόσμος έβλεπε το πρόβλημά του. «Θέλω να τονίσω πως δεν αφορά μόνο το να ξεπεράσουμε τα όρια για την κοινότητα των ανθρώπων με προβλήματα ακοής σε όλο τον πλανήτη, αλλά και για να ενημερωθεί ο κόσμος τι ακριβώς είναι αυτό – πως έχει μια κουλτούρα και μια πανέμορφη γλώσσα, την Αμερικανική Νοηματική Γλώσσα», ανέφερε στη συνέντευξή του. Όσο για το τι θα κάνει από εδώ και πέρα; «Αιθάνομαι πολύ όμορφα. Είμαι έτοιμος να ανοίξω τα φτερά μου και να πετάξω. Είμαι έτοιμος για ακόμη περισσότερα εμπόδια!», δηλώνει ενθουσιασμένος και συγκινεί, καθώς μέσα από αυτή του την προσπάθεια κατάφερε να δείξει στο κοινό πως η θέληση είναι η μεγαλύτερη δύναμη του ανθρώπου.


Δες περισσότερες φωτογραφίες του Nyle DiMarco στην παραπάνω gallery!