Tι πραγματικά σημαίνει να είσαι μοντέλο της VS; 10 trivia που θα σε εντυπωσιάσουν!

Tι πραγματικά σημαίνει να είσαι μοντέλο της VS; 10 trivia που θα σε εντυπωσιάσουν!

Όλα όσα δεν ξέρεις για το πιο λαμπερό show της χρονιάς

Πώς προετοιμάζονται τα μοντέλα της Victoria’s Secret πριν από τα shows; Τι τρώνε και πόσες ώρες κάθονται στη «μαγική» καρέκλα για μαλλιά και μακιγιάζ; Το φετινό show με τα αγγελάκια προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης κι εμείς σου παρουσιάζουμε τα 10 πράγματα που σίγουρα δε γνωρίζεις για το πιο φαντασμαγορικό catwalk της χρονιάς!

Δες επίσης: Είναι επίσημο: Η Adriana Lima είναι το πιο δημοφιλές αγγελάκι της Victoria's Secret!

  1. Τρώνε κα-νο-νι-κά. Υπάρχει μπουφές με υγιεινά φαγητά όλη την ημέρα του show στα παρασκήνια.
  2. Τα περισσότερα outfits που φορούν τα μοντέλα(και φυσικά το Fantasy Bra) κοστίζουν πανάκριβα.
  3. Κάθε κορίτσι μπορεί να φορέσει ενίσχυση στο στηθόδεσμό της – αν το θέλει!
  4. Τα μοντέλα κάθονται στην καρέκλα για μαλλιά και μακιγιάζ για ώρες πριν από το show. 32 makeup artists, 32 κομμωτές και έξι μανικιουρίστες χρειάστηκαν φέτος για να δείχνουν τα αγγελάκια τόσο εντυπωσιακά.
  5. Όλα τα μοντέλα που περπάτησαν στο catwalk – εκτός από ένα- φόρεσαν extensions στα μαλλιά τους, για να δείχνουν πιο εντυπωσιακά καθώς περπατούν.
  6. Τα μοντέλα κάνουν πρόβες με τα τακούνια που θα φορέσουν στην πασαρέλα μέρες πριν, έτσι ώστε να τα συνηθίσουν.
  7. Πώς δείχνουν τα σώματά τους τόσο απίστευτα; Εκτός από τη γυμναστική, μεγάλο ρόλο παίζει και το γεγονός πως φορούν body makeup.
  8. Ώρα για workout: Τα περισσότερα κορίτσια γυμνάζονται δύο φορές την ημέρα περίπου μία ή δύο εβδομάδες πριν από το show.
  9. Τι γίνεται αν σκιστεί ένα outfit, λίγο πριν την πασαρέλα; Τίποτα! Υπάρχουν μοδίστρες backstage που φροντίζουν να είναι όλα στην εντέλεια.
  10. Σχεδόν ακριβώς μετά από κάθε show, προετοιμάζεται το επόμενο. Μάλιστα, όλα τα μοντέλα που μπορεί να έχουν ήδη περπατήσει στην πασαρέλα, περνούν ξανά από casting για το επόμενο catwalk του brand.