Special Offers: Στο Favela.gr θα κάνεις τις καλύτερες αγορές στις εκπτώσεις!

Special Offers: Στο Favela.gr θα κάνεις τις καλύτερες αγορές στις εκπτώσεις!

Μοναδικά ρούχα και παπούτσια, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Ήρθε η στιγμή να κάνεις δικό σου εκείνο το ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια Jeffrey Campbell που ερωτεύτηκες στο αγαπημένο σου video clip ή εκείνο το μοναδικό φόρεμα MINKPINK που είδες να φοράει η αγαπημένη σου celebrity στην τελευταία της συνέντευξη.

JEFFREY CAMPBELL JC 813B HEELS de046

Ψηλοτάκουνα μποτάκια, Jeffrey Campbell

JEFFREY CAMPBELL JC 103 67 PLATFORMS 1d87f

Παπούτσια, Jeffrey Campbell

MINKPINK SEE YOU AROUND ROLL NECK 52588

Φόρεμα, MINKPINK

Μπες απλά στα special offers του FAVELA.gr και απόκτησε μοναδικά ρούχα και παπούτσια στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Πρόκειται για δείγματα υψηλής ποιότητας και εξαιρετικού σχεδιασμού που προέρχονται από promotions, φωτογραφίσεις μόδας και διαφημιστικά. Σχέδια που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από το πρωί έως το βράδυ, και που ανταποκρίνονται σε κάθε στυλ είναι διαθέσιμα σε εξαιρετικά δελεαστικές τιμές.

Άλλωστε, πόσες φορές έχεις πιάσει τον εαυτό σου να θαυμάζεις τις κλασσικές Bad Girl γόβες του Jeffrey Campbell ή τα απόλυτα cozy sweater της MINKPINK χωρίς να ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις; Μπορείς να εμπλουτίσεις τη γκαρνταρόμπα σου με φορέματα, παντελόνια, φούστες, ζακέτες, παπούτσια και πολλά άλλα, σε μοναδικά χρώματα και prints με τον πιο γρήγορο και οικονομικό τρόπο.

MINKPINK DOUBLE DARE FLUFFY WAFFLE KNIT SWEATER 0df3d

Πλεκτό πουλόβερ, MINKPINK

MINKPINK SLOW DOWN PANELLED COAT 96033

Παλτό, MINKPINK

Και μην ξεχάσεις! Τα special offers περιλαμβάνουν και ανδρικά παπούτσια. Ναι, σωστά διάβασες! Αποκλειστικά σχέδια, άριστης ποιότητας και υψηλού design από την ανδρική συλλογή του Jeffrey Campbell βρίσκονται στο FAVELA.gr σε περιμένουν να τα κάνεις δώρο στον αγαπημένο σου.


Μπορείς να τα κάνεις όλα δικά σου τώρα με ένα κλικ.