Πόσα χρήματα ξοδεύουν οι stars για μία μόνο εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί;

Πόσα χρήματα ξοδεύουν οι stars για μία μόνο εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί;

Το απίστευτο ποσό που χρειάζεται για να δείχνουν οι celebrities λαμπερές στο κόκκινο χαλί

Δεν είναι εύκολο να δείχνεις εκθαμβωτική στο κόκκινο χαλί, ούτε, φυσικά, δωρεάν. Μπορεί να είναι γνωστό πως οι μεγάλοι οίκοι μόδας και κοσμημάτων "δανείζουν" τις δημιουργίες τους στις διάσημες κυρίες, για το πέρασμά τους από το κόκκινο χαλί(με φετινή εξαίρεση την Bryce Dallas Howard, η οποία αγόρασε το φόρεμά της, μόνη της!), όμως αυτό δε σημαίνει πως η κάθε σταρ δε χρειάζεται να ξοδέψει χρήματα για την εμφάνισή της. Η New York Post έψαξε και βρήκε τα ποσά που απαιτούνται για ένα άψογο red carpet look και μόλις τα διαβάσαμε, ομολογούμε πως μείναμε με το στόμα ανοιχτό!

Δες επίσης: Χρυσές Σφαίρες 2016: Ποιες ήταν οι πιο καλοντυμένες της βραδιάς;

amber heard 159f0

Η Amber Heard με παραμυθένιο φόρεμα Gucci, στις φετινές Χρυσές Σφαίρες

Στιλίστας και μοδίστρα: 13.000$
Εκτός από τις υπηρεσίες ενός στιλίστα, που κοστίζουν περίπου στα 1500 δολάρια ανά ημέρα, πρέπει να καλυφθούν και τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής του, αλλά και να γίνουν διορθώσεις στο τελικό ρούχο από μοδίστρες.

Ασφάλιση κοσμημάτων: 20.000$
Αν και τα κοσμήματα τα δανείζουν οι οίκοι δωρεάν, αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να ασφαλίζονται. Άλλωστε, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί σε ένα κόκκινο χαλί.

Μαλλιά, μακιγιάζ και μανικιούρ: 11,300$
Η εφημερίδα υπολογίζει περίπου στα 6.000 δολάρια τα χρήματα που παίρνουν οι hairstylists, οι οποίοι κάνουν, βέβαια και δοκιμές, πριν καταλήξουν στο τελικό χτένισμα της σταρ. Οι μισθοί των makeup artists κυμαίνονται περίπου στα 1.500$ την ώρα, ενώ ένα μανικιούρ μπορεί να φτάσει και τα 300$.

Σύνολο; 44.300$!