Επιτέλους: Η Barbie απέκτησε φυσιολογικό σώμα & είναι πια μια γυναίκα σαν όλες τις άλλες!

Επιτέλους: Η Barbie απέκτησε φυσιολογικό σώμα & είναι πια μια γυναίκα σαν όλες τις άλλες!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της διάσημης κούκλας, η εταιρεία αποφάσισε να κατασκευάσει κούκλες με διάφορους σωματότυπους

Η εταιρεία Mattel, που κρύβεται πίσω από τη δημιουργία της πιο διάσημης κούκλας του πλανήτη, τη Barbie, αποφάσισε να κάνει μια μεγάλης σημασίας αλλαγή. Η Barbie μεταμορφώνεται και δε θα είναι πια η ψηλή, αδύνατη και "τέλεια" κούκλα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Η Mattel αποκάλυψε χθες τους νέους σωματότυπους της κούκλας και πλέον οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τη Barbie σε τρεις εκδοχές, την ψηλή Barbie, τη μικροκαμωμένη Barbie και τη Barbie με καμπύλες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία αποφασίζει να αλλάξει την εξωτερική εμφάνιση του παιχνιδιού, αφού μόλις πέρυσι, η Barbie απέκτησε διαφορετικό χρώμα δέρματος, αλλά και μαλλιών, έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να ταυτιστούν περισσότερο με τις κούκλες με τις οποίες παίζουν. "Πιστεύουμε πως έχουμε μια ευθύνη απέναντι στα κορίτσια και στους γονείς για να αντικατοπτρίζεται μια πιο ευρεία όψη της ομορφιάς", δήλωσε η Evelyn Mazocco, επικεφαλής του brand.

BarbieTime 1 vogue 28Jan16 pr b 592x888 c1dd4

Η νέα Barbie έγινε και εξώφυλλο στο περιοδικό ΤΙΜΕ

Οι νέες κούκλες θα κυκλοφορήσουν στην αγορά σε αποκλειστικότητα αρχικά από το Mattel.com, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες θα κυκλοφορήσουν και σε επιλεγμένα καταστήματα.