Fashion film alert: Έρχεται νέα ταινία για τον αγαπημένο μας σχεδιαστή παπουτσιών!

Fashion film alert: Έρχεται νέα ταινία για τον αγαπημένο μας σχεδιαστή παπουτσιών!

Η Carrie Bradshaw θα ήταν περήφανη

Φανταζόμαστε πως οι περισσότερες ήδη καταλάβατε από την παραπάνω φωτογραφία σε ποιον ταλαντούχο σχεδιαστή αναφερόμαστε. Η ζωή του πασίγνωστου shoe designer, Manolo Blahnik, θα γίνει ντοκιμαντέρ, το οποίο θα προβληθεί στις κινηματογραφικές οθόνες.

Το brand επιβεβαίωσε πως ο θρυλικός σχεδιαστής παπουτσιών θα είναι το κεντρικό θέμα ενός documentary film με σκηνοθέτη τον Michael Roberts. Η ταινία θα δείχνει όλα όσα συμβαίνουν behind-the-scenes στον κόσμο του σχεδιαστή, αλλά και την ξαφνική επιτυχία των παπουτσιών του, λόγω του Sex and the City και της Carrie Bradshaw. "Γνωρίζω τον Manolo πάνω από 30 χρόνια και μπορώ να πω πως είναι ένας πολυτάλαντος διαννοούμενος και ρομαντικός άνθρωπος, του οποίου το υπέροχο μυαλό και η ιδιοφυής δουλειά είναι πράγματα φτιαγμένα για διασκεδαστικό σινεμά".

manolo bde54

Στο ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνονται επίσης συνεντεύξεις με μεγάλα πρόσωπα της μόδας και της showbiz, ανάμεσά τους οι Anna Wintour, Rihanna, Naomi Campbell και Chanel Iman, ενώ δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί κάτι επίσημα για την πρεμιέρα του.