Love is in…Themooncat: Sexy εσώρουχα για την ημέρα του Βαλεντίνου!

Love is in…Themooncat: Sexy εσώρουχα για την ημέρα του Βαλεντίνου!

Κάνε ένα σέξι δώρο στον εαυτό σου!

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι προ των πυλών και όπως κάθε χρόνο θέλετε να είναι ξεχωριστή, ιδιαίτερη, μοναδική...με μία λέξη Sexy!
Παραμείνετε ρομαντικές αυτήν την μέρα, απελευθερώνοντας τον πιο σαγηνευτικό εαυτό σας. Πως θα το καταφέρετε αυτό; Απλά εμπιστευθείτε το μοναδικό look από τα sexy εσώρουχα του Themoοncat, αφήνοντας τον σύντροφό σας άφωνο.

Ξελογιάστε τον

2 7dc4b

Ένα από τα πιο αποκαλυπτικά κορμάκια της Ιταλικής εταιρείας Leilieve! Συνδυάζει, δίχτυ, δαντέλα και τούλι, αφήνοντας ακάλυπτα τα πιο ερωτικά σημεία του κορμιού σας. Λόγω της ημέρας επιβάλλεται να είστε πιο δοτικές και ερωτικές από ποτέ. Αν λοιπόν είστε έτοιμες για αυτό, απλά επιλέξτε το σε super τιμή προσφοράς.


Για εσάς που αγαπάτε τα κομψά σετ

1 7e63f

Κάθε φορά που θα αποχωρίζεστε και ένα ρούχο θα φανερώνεται ένα πιο μικροσκοπικό και sexy για να καλύψει τα απολύτως απαραίτητα. Επιλέξτε ένα μοναδικό σετ που περιλαμβάνει το babydoll της Luna στο χρώμα του κονιάκ, το tanga στρινγκ με κέντημα από κύκλους και ένα μαύρο δαντελένιο αξεσουάρ για τα πόδια και το....Total look είναι έτοιμο!


Επικεντρωθείτε στους γλουτούς
Οι σμιλευμένοι γλουτοί είναι ένα από τα δημοφιλέστερα φετίχ των αντρών, για αυτό και εμείς σας προτείνουμε τα πιο hot στρινγκ για να βγείτε ασπροπρόσωπες!

4 685df



Τούλινο tanga string με βελούδινα πουά Dots στο χρώμα του πετρόλ. Το πίσω κορδόνι καταλήγει σε μακραμέ κέντημα. Προλάβετε ένα από τα τελευταία σχέδια, εδώ.

Untitled 9107d

Μαύρο-κόκκινο δαντελένιο χαμηλοκάβαλο tanga string της ιταλικής εταιρείας Leilieve από λεπτή μικροφίμπρα και στρας σε κόκκινο χρώμα.

Συνδυάστε το με έναν total black κορσέ της Luna, που θα κάνει κολακευτικό και θελκτικό το σώμα σας. Δείτε εδώ όλους τους sexyκορσέδες της εταιρείας Luna!


Απολαύστε την κάθε στιγμή σας στις 14 Φεβρουαρίου, αποκαλύψτε την θηλυκότητα σας και κάντε για ακόμα μία φορά τον σύντροφό σας να σας θαυμάζει!

Για περισσότερες επιλογές και styling tips, επισκεφθείτε το online κατάστημα Themooncat.com.