Jessica Alba: Αποκαλύπτει πώς μπορείς να πετύχεις το τέλειο day-to-night σύνολο!

Jessica Alba: Αποκαλύπτει πώς μπορείς να πετύχεις το τέλειο day-to-night σύνολο!

Plus: Ποιο είναι το παπούτσι που δεν μπορεί να αποχωριστεί;

Στην εκδήλωση του brand Target, για τη συλλογή που λανσάρει σε συνεργασία με το WhoWhatWear παρευρέθηκε η διάσημη ηθοποιός, Jessica Alba. Η σταρ είχε αρκετά ανεβασμένη διάθεση και κατά τη διάρκεια της βραδιάς δε δίστασε να κάνει αποκαλύψεις για το δικό της προσωπικό στυλ, αλλά και να δώσει συμβουλές στις επίδοξες fashionistas.

01 celebrity style jessica alba 79d1e

Η Jessica Alba στο event των Target & WhoWhatWear (φωτογραφία: Neil Rasmus / BFA.com)

Σύμφωνα με τη Jessica Alba, το καθημερινό ντύσιμο για τη δουλειά, χρειάζεται να έχει "χημεία". "Το σακάκι είναι τα πάντα. Αλλά αν φορέσεις μπλούζα, φούστα και σακάκι, μοιάζει σαν στολή δουλειάς. Οπότε εγώ θα φορούσα ένα t-shirt, για να το κάνω να δείχνει πιο διασκεδαστικό", αναφέρει.

Ποιο είναι το outfit που τη βγάζει ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχρι το βράδυ; "Χρειάζεται να έχεις ένα καλό τζιν - ή πέντε. Ένα skinny, ένα cropped κι ένα καμπάνα. Αυτό είναι βασικό. Και χρειάζεσαι μια ωραία γόβα", αποκαλύπτει η ίδια, ενώ στη συνέχεια της mini-συνέντευξής της στη Vogue, δήλωσε πως το χειμώνα, αντί για γόβες, φορά μπότες πάνω από το γόνατο: "Ω, ναι, πρέπει να βάζεις το τζιν μέσα στις μπότες σου - όλη μέρα".

Εμείς, πάντως, σίγουρα θα ακολουθήσουμε τα μικρά - αλλά πολύ χρήσιμα style tips της!