Η Swarovski προτείνει μοναδικά κοσμήματα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Η Swarovski προτείνει μοναδικά κοσμήματα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Κάνε ένα δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα, από την πιο ρομαντική συλλογή της χρονιάς

Η Swarovski μέσα από μία σειρά ξεχωριστών κοσμημάτων δίνει πολλές και διαφορετικές προτάσεις επαναπροσδιορίζοντας με φρέσκια και μοντέρνα οπτική τα διαχρονικά μοτίβα κατάλληλα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Για όλες τις γυναίκες που θέλουν να εντυπωσιάσουν επιλέγοντας μοναδικά κομμάτια για κάθε περίσταση και για όλους τους άνδρες που θέλουν να προσφέρουν το κατάλληλο δώρο που θα μείνει αξέχαστο στην αγαπημένη τους, η Swarovski έχει τις πιο ιδανικές προτάσεις για τη ξεχωριστή γιορτή του έρωτα και της αγάπης.


Η Swarovski με τα κοσμήματα που προτείνει προσεγγίζει τη μοναδική αυτή γιορτή, δίνοντας της ένα μοντέρνο χαρακτήρα χωρίς να της στερεί τους διαχρονικούς σχεδιασμούς που τη χαρακτηρίζουν. Για ένα ρομαντικό δείπνο σε ένα καλό εστιατόριο μπορεί να προστεθεί μια πινελιά πολυτέλειας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων που φέρουν το αιώνιο σύμβολο της αγάπης, την καρδιά όπως την κλασσική προσέγγιση του CUPID ή τη δημιουργική του DEAR . Ακόμα και για ένα απλό ραντεβού στο σινεμά ή ένα δείπνο με φίλους το νέο ρολόι Daytime, σε αποχρώσεις του ροζ χρυσό μαζί με πολλά βραχιόλια Slake στο ίδιο χέρι κάνει την βραδιά αλλά και την εμφάνιση σας ξεχωριστή.

54ba595d 1c9f 4fb0 a7df f398448333e0 ab43e

Αν ένας άντρας σχεδιάζει να εντυπωσιάσει την αγαπημένη του με μια ρομαντική βραδιά στο σπίτι υπό το φώς τον κεριών μπορεί να της χαρίσει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια όπως τα NEVA που προσθέτουν λάμψη σε κάθε εμφάνιση και αποτελούν την ιδανική επιλογή για μια μοντέρνα και ταυτόχρονα ρομαντική γυναίκα.

17ddd8de e07f 4709 94d3 690fcb3f9b71 9f55b

Η Swarovski δίνει την επιλογή στις γυναίκες που θέλουν να χαρίσουν πρωτότυπα αξεσουάρ στους αγαπημένους τους. Τα μανικετόκουμπα Edge προσθέτουν μια μοντέρνα πινελιά σε ένα απλό ντύσιμο, ενώ αν ο άνδρας της ζωής σας αγαπάει τα gadget, ένα Stardust USB είναι μια εντυπωσιακή και σίγουρα πρωτότυπη επιλογή για το γραφείο.

7b85fb83 2159 45d6 bb75 131f974272d7 b7251

H Swarovski επενδύει για άλλη μια χρονιά στη δημιουργία εντυπωσιακών κοσμημάτων για την γιορτή της αγάπης σε μεταλλικό ροζ χρυσό δίνοντας στην φετινή συλλογή της για τον Άγιο Βαλεντίνο, ρομαντική διάθεση με απαράμιλλη λάμψη! Κάθε γυναίκα που της αρέσει να εκφράζεται μέσα από τη μόδα δοκιμάζοντας καινούργια αξεσουάρ, και επιθυμεί να είναι λαμπερή και μοναδική ανεξάρτητα του στυλ της, όλες τις ώρες της ημέρας, είναι η γυναίκα Swarovski!