Μόδα, Naomi & Kardashians: Το χθεσινό fashion show του Kanye West μέσα από 15 φωτογραφίες

Μόδα, Naomi & Kardashians: Το χθεσινό fashion show του Kanye West μέσα από 15 φωτογραφίες

Τα highlights του show Yeezy Season 3 μέσα από φωτογραφίες!

Όταν ο Kanye West ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει τη συλλογή του, Yeezy Season 3, μαζί με το νέο άλμπουμ του, στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, ήταν σίγουρο πως αυτό το show θα είναι το πιο πολυσυζητημένο της εβδομάδας μόδας. Εκτός όμως από όλα αυτά, η καλλιτέχνης Vanessa Beecroft προετοίμασε ένα installation ειδικά για τη βραδιά, η οποία, μάλιστα, μεταδόθηκε ζωντανά σε κινηματογράφους σε κάθε γωνιά του πλανήτη!

Οι Kardashians, μαζί με A-List celebrities, όπως τους Olivier Rousteing, Gigi Hadid, Karlie Kloss, αλλά και το σύζυγο της Khloe, Lamar, ο οποίος πραγματοποίησε δημόσια εμφάνιση για πρώτη φορά, μετά από τη σχεδόν θανατηφόρα περιπέτεια υγείας του. Σύσσωμη η διάσημη οικογένεια φόρεσε κομμάτια που σχεδίασε ειδικά για την περίσταση ο Kanye West, σε συνεργασία με το δημιουργικό διευθυντή του οίκου Balmain, Olivier Rousteing, ενώ την παράσταση κατάφερε να κλέψει η Naomi Campbell, που περπάτησε στην πασαρέλα.

Δες επίσης: Kim Kardashian: Με στενή ολόσωμη φόρμα δύο μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

Ολόσωμες φόρμες, oversized πανωφόρια και το streetwear ύφος που χαρακτήριζε και τις δύο προηγούμενες συλλογές είναι οι βασικοί άξονες και της Yeezy Season 3, η οποία φαίνεται πως θα είναι κι αυτή εξίσου επιτυχημένη. Στο τέλος του show, ο ίδιος ευχαρίστησε τους fans της συλλογής και υποσχέθηκε πως στα πλαίσια της συνεργασίας του με την Adidas, θα λανσάρει Yeezy sneakers σε χαμηλότερες τιμές και έκλεισε με την παραδοχή πως το μεγάλο του όνειρο είναι να γίνει καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Hermès(!).

Δες τα 15 στιγμιότυπα που ξεχωρίσαμε από το fashion show Yeezy Season 3, στην παραπάνω gallery!