Τα 5+1 καλύτερα style tips για τις γυναίκες που έχουν καμπύλες

Τα 5+1 καλύτερα style tips για τις γυναίκες που έχουν καμπύλες

Αν ανήκεις στο club των «ζουμερών» γυναικών, αυτό το άρθρο είναι γραμμένο για εσένα!

Δε θα ήταν απολύτως βαρετό αν όλες οι γυναίκες είχαμε σώματα ανάλογα των supermodels; Δεν υφίσταται ο όρος "τέλειες αναλογίες" και τρανή απόδειξη γι' αυτό είναι το γεγονός πως κάθε γυναίκα είναι όμορφη με το δικό της, ξεχωριστό τρόπο.

Δες επίσης: Θέλεις να εφαρμόζει τέλεια το τζιν σου; Δες 5 tips που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις!

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως κάποια ρούχα φαίνεται να ταιριάζουν καλύτερα στα πιο καλλίγραμμα σώματα, όμως stars όπως οι Jennifer Lopez και Kim Kardashian, οι οποίες έχουν καμπύλες που... ζαλίζουν, ξέρουν τα μυστικά για να τις αναδεικνύουν με το ντύσιμό τους!

j lo fitted 78fcb

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να τα μάθεις κι εσύ:

1. Μη φοβάσαι να ακολουθήσεις τα trends που σου αρέσουν. Τίποτα δεν "απαγορεύεται" στη μόδα. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις όταν δοκιμάζεις μια νέα τάση, είναι η σωστή εφαρμογή των ρούχων.
2. Επένδυσε στα σωστά εσώρουχα. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να φοράς το τέλειο outfit με τα λάθος εσώρουχα.
3. Δες ποιο είναι το "δυνατό" σου στοιχείο και τόνισέ το. Παράδειγμα: Έχεις εντυπωσιακό μπούστο; Τότε δώσε βάση σε tops που το αναδεικνύουν!
4. Μην προσπαθείς να καμουφλάρεις τις καμπύλες σου. Αντίθετα, διάλεξε ρούχα που αγκαλιάζουν το σώμα - είναι πολύ πιο κολακευτικά.
5. Κατάλληλο ύφασμα. Ένας κανόνας που ισχύει για όλες τις γυναίκες: Βρες τα υφάσματα που εφαρμόζουν καλύτερα πάνω στο σώμα σου και ποια απεχθάνεσαι και η διαδικασία του shopping θα γίνει αυτομάτως πιο εύκολη.
6. Και εννοείται, πάντα, μα ΠΑΝΤΑ, να φοράς αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση και να παραμένεις πιστή στο δικό σου προσωπικό στυλ.