#breakfree: Η νέα SS16 συλλογή της Staff είναι εδώ!

#breakfree: Η νέα SS16 συλλογή της Staff είναι εδώ!

Η Staff Jeans για τη νέα σεζόν, παρουσιάζει μία νέα συλλογή – πρόκληση, μέσα από μία καμπάνια γεμάτη κίνηση και δυναμισμό.

Με το μήνυμα “Break Free” το brand στοχεύει να αφυπνίσει τους fans του να βγουν από τη ζώνη «ασφαλείας» τους, να «σπάσουν» τη ρουτίνα και να ανανεωθούν φορώντας τα μοναδικά κομμάτια της SS16 συλλογής.


Αφήνοντας πίσω τις γκρίζες εικόνες του χειμώνα, η καινούρια SS16 συλλογή φέρνει χρώμα στην καθημερινότητα και έναν αέρα ανανέωσης μέσα από ελαφριά υφάσματα, πολύχρωμα denim, boho style παντελόνια και «ξεβαμμένα» jean με χειροποίητα σκισίματα. Πάντα με μοντέρνες γραμμές, τα κομμάτια της καινούριας συλλογής ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την λεπτομέρειά τους αντικατοπτρίζοντας το expertise της Staff Jeans και την πολυετή εμπειρία της στην Ευρωπαϊκή αγορά του denim. Χαρακτηριστικά που κάνουν το brand να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, καθώς η Staff Jeans είναι από τις ελάχιστες πλέον εταιρίες που τα παντελόνια της είναι 100% made in Europe.

IMG 2075 2a71e

Στη γυναικεία συλλογή ξεχωρίζουν τα pastel χρώματα, τα έντονα σκισίματα και τα edgy tops. Η συλλογή εμπλουτίζεται με μοναδικά κομμάτια για ξεχωριστές εμφανίσεις όπως είναι τα παντελόνια «καμπάνες», τα κιμονό, οι σαλοπέτες και οι βερμούδες. Κρόσσια, τολμηρά χρωματικά μοτίβα και καρό patterns αποτελούν statement λεπτομέρειες της καινούριας SS16 συλλογής.

IMG 2976 a6e1d

Η ανδρική συλλογή περιλαμβάνει denim σε έντονα χρώματα, παντελόνια chino από ελαφριά υφάσματα και χαμηλοκάβαλα jeans. Τη συλλογή ολοκληρώνουν μεσάτα πουκάμισα, μοντέρνα t- shirts και ανοιξιάτικα πανωφόρια ενώ οι χειροποίητες επεξεργασίες και τα ξεβάμματα αποτυπώνουν πλήρως τη τεχνογνωσία της Staff Jeans.

IMG 4171 27bfc

Η καμπάνια “Break Free” αποτελείται από ανατρεπτικές λήψεις οι οποίες αποτυπώνουν έντονα και παραστατικά τη διαφυγή από τη ρουτίνα, την ανανέωση και την περιπέτεια. Μέσα από μία boho διάθεση και με φόντο άλλοτε τη θάλασσα και άλλοτε ένα παλιό πέτρινο εργοστάσιο, τα εικαστικά της νέας καμπάνιας δίνουν την έμπνευση για μία καθημερινότητα δημιουργική, δραστήρια, γεμάτη χρώματα και αισθησιασμό. Με το moto #breakfree η Staff Jeans προκαλεί τους fans να απελευθερωθούν από τη μονοτονία και οτιδήποτε τους «εγκλωβίζει» και να νιώσουν τη χαρά της ανανέωσης σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους.