Rihanna: Ποζάρει με υπέροχες δημιουργίες για τη Vogue & μιλά για την κόντρα με τη Beyoncé!

Rihanna: Ποζάρει με υπέροχες δημιουργίες για τη Vogue & μιλά για την κόντρα με τη Beyoncé!

Για πρώτη φορά, η RiRi μιλά για όλα όσα ακούγονται για εκείνη και την Bey

Σα γοργόνα ξεπροβάλλει από τη θάλασσα η Rihanna στο εξώφυλλο Απριλίου της αμερικανικής Vogue, φορώντας ένα εντυπωσιακό μάξι φόρεμα Tom Ford.

Ποζάρει με το γνωστό αισθησιασμό που τη διακρίνει, φορώντας υπέροχα gowns των Givenchy, Ralph Lauren και Saint Laurent και μας κάνει σε κάθε φωτογραφία της να χαζεύουμε το πανέμορφο πρόσωπο και τις δημιουργίες που μοιάζουν φτιαγμένες για εκείνη.

Plus: Δες ολόκληρη τη φωτογράφισή της στην παραπάνω photo gallery!

rihanna vogue cover april 2016 04 a033f

Σε πολλά κομμάτια της συνέντευξης εξηγεί γιατί άργησε να βγει τόσο πολύ το νέο της album. "Μπορεί να μην είναι ο αυτοματισμένος δίσκος που θα πάει στο Top 40, αλλά ένιωσα πως είχα το δικαίωμα να το κάνω αυτό τώρα", αναφέρει(Το Anti, παρεπιπτόντως, σκαρφάλωσε στο no.1 του Billboard).

Το ενδιαφέρον, όμως, βρίσκεται αλλού: Η τραγουδίστρια μιλά για πρώτη φορά για την υποτιθέμενη κόντρα της με τη Beyoncé.
Η ιστορία: Μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του Anti, η Beyoncé αποφάσισε να εμφανιστεί στο SuperBowl και να κυκλοφορήσει το ολοκαίνουργιο τραγούδι, μαζί με ένα βίντεο κλιπ!

"Ορίστε τι συμβαίνει. Απλά ενθουσιάζονται τόσο με το να τρέφονται από κάτι αρνητικό. Κάτι που είναι ανταγωνιστικό. Κάτι που είναι, ξέρεις, μια κόντρα. Και αυτό δεν είναι αυτό που με απασχολεί όταν ξυπνάω το πρωί. Γιατί εγώ μπορώ να είμαι μόνο εγώ. Και κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει αυτό"(Πήρατε απάντηση; Εμείς μάλλον διακρίναμε πως όντως υπάρχει μια κόντρα ανάμεσά τους!), δήλωσε η Rihanna.

Το άλλο, επίσης πολύ ενδιαφέρον νέο που μάθαμε από τη συνέντευξή της: Ετοιμάζει μια σειρά γυαλιών ηλίου, σε συνεργασία με τον οίκο Dior!

Μπορείς να δεις όλο το story της Rihanna για τη Vogue, εδώ.