#YourStaffJeansType: Μεγάλος διαγωνισμός από τη Staff Jeans!

#YourStaffJeansType: Μεγάλος διαγωνισμός από τη Staff Jeans!

Βρες το δικό σου Staff Jeans τύπο και κέρδισε μοναδικά δώρα!

H Staff Jeans με πρωταγωνιστή τη νέα της συλλογή «Break Free» για τη σεζόν SS16, καλεί τους fans της να ανακαλύψουν το δικό τους τύπο Staff Jeans και να τον μοιραστούν με τους φίλους τους. Στη facebook εφαρμογή «Your Staff Jeans Type» που φιλοξενείται στο fan page της Staff Jeans (facebook.com/StaffJeansOfficial) οι fans της σελίδας μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό μέσα από ένα κουΐζ ερωτήσεων και να ανακαλύψουν τον δικό τους τύπο σύμφωνα με τις επιλογές των ρούχων που κάνουν.


H εφαρμογή είναι απλή σαν ένα κουίζ ερωτήσεων και καλεί τους χρήστες να επιλέξουν σε κάθε ερώτηση το δικό τους αγαπημένο κομμάτι από τη νέα συλλογή της Staff Jeans, για διαφορετικές ώρες και περιστάσεις. Μέσα από τις επιλογές τους ανακαλύπτουν στοιχεία του χαρακτήρα τους, δείχνουν τις προτιμήσεις τους και διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα. Κάθε συμμετέχων έχει ένα δικό του αποτέλεσμα που τον εκφράζει βάσει των επιλογών του. Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από τις 18/5 και θα ολοκληρωθεί στις 20/6. Ένας μεγάλος νικητής θα κερδίσει μία δωροεπιταγή 200€ για να την εξαργυρώσει με αγορές από τη Staff, ενώ θα κερδίσει και ένα υπέροχο ξύλινο συλλεκτικό ρολόι από την εταιρεία Mr.Wood με ελβετικό μηχανισμό. Οι επόμενοι 2 νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν από ένα παντελόνι της επιλογής τους και από ένα ζευγάρι χειροποίητα ξύλινα συλλεκτικά γυαλιά Mr.Wood για εμφανίσεις που ξεχωρίζουν και κάνουν τη διαφορά.


H καινούρια συλλογή SS16 φέρνει χρώμα στην καθημερινότητα και έναν αέρα ανανέωσης μέσα από ελαφριά υφάσματα, πολύχρωμα denim, boho style παντελόνια και «ξεβαμμένα» jean με χειροποίητα σκισίματα. Πάντα με μοντέρνες γραμμές, τα κομμάτια της καινούριας συλλογής ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την λεπτομέρειά τους, αντικατοπτρίζοντας την πολυετή εμπειρία της Staff Jeans στην Ευρωπαϊκή αγορά του denim, ως μία από τις ελάχιστες πλέον εταιρίες που τα παντελόνια της είναι 100% made in Europe.


Μπες στο app, εδώ.


Πάρε μέρος στο διαγωνισμό, βρες τον δικό σου τύπο #staffjeans και κέρδισε μοναδικά δώρα!


Spread the word, share the news! Κάνε tag τους φίλους σου και δείξε σε όλους τι τύπος είσαι! #YourStaffJeansType