Η συλλογή που θα λατρέψεις για όλες σου τις καλοκαιρινές εμφανίσεις

Η συλλογή που θα λατρέψεις για όλες σου τις καλοκαιρινές εμφανίσεις

Αυτό το ελληνικό brand θα γίνει η νέα σου εμμονή

Το καλοκαιράκι μπήκε και η νέα σεζόν απαιτεί από εσένα να βάλεις τα δυνατά σου για να πραγματοποιήσεις άψογες πρωινές εμφανίσεις, αλλά και να περάσεις τις βραδινές εξόδους σου φορώντας τα πιο εντυπωσιακά σύνολα.

Η MYA Collection, έχει όλα όσα ψάχνεις, για να αναδείξεις τη θηλυκότητά σου, χωρίς όμως να χάσεις την κομψότητά σου.

Το brand προσπαθεί να αφουγκράζεται τις ανάγκες της σημερινής γυναίκας και στοχεύει πάντα στην ανάδειξη της δυναμικότητάς της και στη συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 αυτός είναι και ο βασικός άξονας γύρω από όλα τα σχέδια.

Mya collection13 8a43e

Ψηλόμεσες παντελόνες, φούστες και μάξι φορέματα ισορροπούν μαζί με τρισδιάστατα λουλούδια, σε δημιουργίες κατασκευασμένες από σατέν, μετάξι, μουσελίνα και δαντέλα, με καθαρές γραμμές που κολακεύουν τη σιλουέτα.

Mya collection03 da691
IMG 7314 759de
IMG 7303 48201

Εμείς επισκεφθήκαμε το showroom της, δοκιμάσαμε τα αγαπημένα μας κομμάτια - θησαυρούς για το φετινό καλοκαίρι!

Εκτός από girlie κομμάτια, στη συλλογή της μπορείς να βρεις και items που αποπνέεουν μια ανδρόγυνη κομψότητα. Παντελόνες, φορέματα και μάξι φούστες σε πιο αυστηρή γραμμή, φορεμένες μαζί με σακάκια, συνθέτουν σοφιστικέ, chic looks, απολύτως κατάλληλα για όλες τις ώρες της ημέρας.

Mya collection06 a78bb

Τι είναι αυτό που κάνει τη MYA Collection να ξεχωρίζει; Σε κάθε συλλογή, αλλά και σε κάθε ρούχο, προστίθεται πάντα κάτι διαφορετικό. Η "MYA" γυναίκα είναι μια γυναίκα που θέλει να είναι εντυπωσιακή και στυλάτη ταυτόχρονα - να είναι άνετη, αλλά και να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Δες περισσότερα στο www.myacollection.com.gr

& ακολούθησε τη σελίδα ΜΥΑ στο Facebook: www.facebook.com/myacollection