Η Adriana Lima αλλάζει καριέρα! Ποιο είναι το νέο βήμα για το διάσημο «αγγελάκι»;

Η Adriana Lima αλλάζει καριέρα! Ποιο είναι το νέο βήμα για το διάσημο «αγγελάκι»;

Τι θέλει να κάνει στη ζωή της η Adriana Lima;

Τι μπορεί να θες παραπάνω, όταν είσαι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη; Τίποτα δε φαίνεται να είναι αρκετό για την Adriana Lima.

Η μελαχρινή καλλονή παραδέχτηκε αυτή την εβδομάδα πως μια καριέρα στην υποκριτική είναι το κρυφό της όνειρο και πως το μόνο που θα χρειαζόταν είναι να χτυπήσει το τηλέφωνό της. "Απλά περιμένω κάποιον να με δει. Σκέφτομαι 'Γεια σας, είμαι εδώ'. Ο ρόλος-όνειρο είναι για μένα σε μια ταινία του Quentin Tarantino, μακράρι να γίνει. Αλλά δεν έχει τύχει ακόμη να μπορώ να του το πω απευθείας αυτό" ανέφερε η ίδια σε συνέντευξή της στην Page Six.

adriana lima 5 93e7a

Θα παρατήσει το modelling; Θα αφήσει τα φτερά της; Μάλλον όχι. "Το σχέδιό μου είναι να είμαι εδώ όσο καιρό με αφήνει η βαρύτητα!", δήλωσε γελώντας, διαλύοντας έτσι τις φήμες που την ήθελαν να έχει φύγει από το αμερικανικό label εσωρούχων.

Το διάσημο μοντέλο δεν είναι το πρώτο supermodel που επιθυμεί μια μετάβαση από την πασαρέλα στην υποκριτική. Rosie Huntington-Whiteley, Tyra Banks, αλλά και Naomi Campbell έχουν δοκιμάσει τις δυνάμεις τους στην υποκριτική - η τελευταία, μάλιστα, εμφανίζεται αυτόν τον καιρό και στη δημοφιλή σειρά Empire.

Θα δούμε την Adriana στη μεγάλη οθόνη; Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνει το τηλεφώνημα ο Quentin.