ΖER-FAM: Το καθιερωμένο Fashion Show από την κορυφαία σχολή Μόδας και Ομορφιάς

ΖER-FAM: Το καθιερωμένο Fashion Show από την κορυφαία σχολή Μόδας και Ομορφιάς

Η κορυφαία σχολή Μόδας – Διακόσμησης Εσωτ. Χώρων & Ομορφιάς ZER-FAM διοργανώνει το καθιερωμένο Fashion Show της “ADDDICTED TO FASHION 2015” το οποίο και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουλίου στις 21.30 στο CINE KERAMEIKOS, Κεραμεικού 58 Αθήνα.

Το μοναδικό Fashion Show που διοργανώνεται κάθε χρόνο και έχει γίνει πλέον θεσμός από την πλέον εξειδικευμένη σχολή Μόδας – Διακόσμησης Εσωτ. Χώρων & Ομορφιάς στην Ελλάδα, έχει ως μοναδικό στόχο τόσο να αναδείξει τους σπουδαστές της, όσο και να τους δώσει την ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο τους σε μια επαγγελματική παραγωγή υψηλών προδιαγραφών, όμοια των ντεφιλέ διεθνώς αναγνωρισμένων Οίκων Μόδας.

"Σε ένα μοναδικό CATWALK επώνυμα μοντέλα θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες των Νέων Σχεδιαστών Μόδας της ZER-FAM.’’

Οι μοναδικές δημιουργίες των σπουδαστών θα παρουσιαστούν μέσα από μια πανδαισία μουσικής, τεχνολογίας και εικόνας, το γνωστό εκκεντρικό electro group oι THE MODE θα συμμετέχουν στο show με ένα δυνατό live performance όσο οι μοναδικές δημιουργίες των σπουδαστών της ZER-FAM θα παρουσιαζονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του CINE KERAMEIKOS ο οποίος και θα μεταμορφωθεί για ένα βράδυ στο μεγαλύτερο Catwalk Club της Αθήνας.

Το Catwalk απαρτίζεται από εντυπωσιακά Μακιγιάζ και Body Paintings, δημιουργίες των σπουδαστών του τομέα Αισθητικής και Make up Art της σχολής και με πολλές εκπλήξεις. Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η Μαντώ Γαστεράτου.

Για προσκλήσεις – πληροφορίες ZER-FAM: 210 5231864 & 210 5224561
www.zer-fam.gr https://www.facebook.com/events/1158998317450087/