Παπούτσια Toms και το καλοκαίρι, φυσικά και για καλό σκοπό

Παπούτσια Toms και το καλοκαίρι, φυσικά και για καλό σκοπό

Η εταιρία παπουτσιών Toms μας καλεί όλους και πάλι να βοηθήσουμε τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη και φέτος το καλοκαίρι.

Τα αγαπημένα παπούτσια από καμβά έρχονται φέτος σε περισσότερα σχέδια και αποδεικνύουν πως το στυλ συμβαδίζει με την αγάπη για το συνάνθρωπο και την ενεργή συμμετοχή σε έναν καλό σκοπό.

H «Toms Shoes» ιδρύθηκε βασισμένη πάνω σε μια απλή φιλοσοφία: Με κάθε ζευγάρι που αγοράζει κανείς, η Toms προσφέρει ένα ζευγάρι καινούργια παπούτσια σε ένα παιδί που τα έχει ανάγκη. Η αποστολή των Toms είναι να φέρουν τον καθένα από εμάς στη θέση του «ευεργέτη», συνεισφέροντας φιλανθρωπικά σε μία πρωτοβουλία με νόημα και ευαισθησία.

Η φετινή συλλογή είναι εμπνευσμένη από τη ζωή και το πνεύμα του Dan Eldon. O Eldon είναι ο νεαρότερος φωτορεπόρτερ που έχει δουλέψει για το πρακτορείο Reuters και το έργο του υπήρξε καταλυτικό και αφορμή για ένα ξέσπασμα διεθνούς βοήθειας προς τη Σομαλία. Η τόλμη στην τέχνη του, η αποφασιστικότητα και η συμπόνια για το συνάνθρωπο είναι η ενσάρκωση του δημιουργικού ακτιβισμού που μας εμπνέει.

Το καλοκαίρι του 2011 η Toms προτείνει σχέδια για μικρούς και μεγάλους, σε ζωντανά χρώματα και ιδιαίτερα prints για να διαλέξει καθένας αυτό που του ταιριάζει και έτσι να βοηθήσει ένα παιδί, που πραγματικά τον έχει ανάγκη.