Katy Perry Vs Dita Von Teese: βρείτε τις διαφορές

Katy Perry Vs Dita Von Teese: βρείτε τις διαφορές

Σάλος έχει προκληθεί στην Αμερική σχετικά με τη φωτογράφιση της Katy Perry στο περιοδικό Vanity Fair και την ομοιότητά της με την iconic Dita Von Teese.

Η pop star Katy Perry φωτογραφήθηκε για το τεύχος Ιούνιου του περιοδικού Vanity Fair από την Annie Leibovitz, σε ένα τεύχος που σίγουρα θα ξεπουλήσει εκτός από τη φωτογράφιση και για έναν ακόμη λόγο: ένα μικρό σκάνδαλο.

Το styling και η πόζα της Katy θυμίζουν πάρα πολύ την Dita Von Teese κατά την παρουσίαση της δικής της σειράς εσωρούχων το 2008. Η φωτογράφος του επίμαχου εξωφύλλου, Annie Leibovitz, κλήθηκε αμέσως να απαντήσει και αποκρίθηκε πως δεν είχε την παραμικρή ιδέα για τη συγκεκριμένη εμφάνιση της Dita.

Από την άλλη η Katy Perry στη συνέντευξή της στο Vanity δηλώνει πως νιώθει τόσο μοναδική με αυτό το styling. Όμως, μέσα σε αυτό το σαμπανί φόρεμα, με το κόκκινο κραγιόν της και τις χαρακτηριστικές μπούκλες της είναι μια ωδή στο στυλ που έχει καθιερώσει το pinup girl Dita.

H ίδια η Dita, σύμφωνα με ότι λέγεται στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, δήλωσε πως με την Katy είναι φίλες και η pop star έχει παρευρεθεί πολλές φορές σε show της. Μάλιστα την τελευταία φορά η Katy της εκμυστηρεύτηκε (σύμφωνα πάντα με την Dita Von Teese), πως παίρνει ιδέες από εκείνη, ενώ της έδειχνε με το δάχτυλο τα μαλλιά και τα ρούχα της.

Το μόνο σίγουρο είναι πως παρθενογένεση σε οποιαδήποτε μορφή τέχνης δεν υπάρχει και όλοι εμπνέονται από μια κατάσταση, έναν πίνακα ή μια φιγούρα. Τώρα στη συγκεκριμένη περίπτωση που ακριβώς βρίσκεται η αλήθεια και αν εμπνεύστηκαν από την Dita ή απλά έτυχε, το γνωρίζουν μόνον οι συντελεστές της φωτογράφισης.