ΗTilda Swinton είναι Pringle of Scotland

ΗTilda Swinton είναι Pringle of Scotland

Το διαχρονικό πρόσωπο της Tilda Swinton θα κοσμεί την επόμενη καμπάνια της εταιρίας Pringle of Scotland, σε μια φωτογράφηση που έγινε στη Σχολή Καλών Τεχνών της Γλασκόβης.

Ο οίκος Pringle of Scotland έχει περάσει από διάφορες αλλαγές το τελευταίο διάστημα, με τελευταία την παρουσία του Alistair Carr στη θέση της σχεδιάστριας Clare Waight Keller που έχει πλέον και επίσημα αναλάβει τον οίκο Chloé.

Για την καμπάνια Φθινόπωρο 2011 επιστρατεύτηκε το σούπερ μοντέλο Tilda Swinton προκειμένου να δοθεί το νέο πνεύμα και η καινούρια αισθητική του fashion label. Η φωτογράφηση της Swinton έγινε από τον Walter Pfeiffer μέσα στη Σχολή Καλών Τεχνών της Γλασκόβης, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ρομαντιμός και δραματικά στοιχεία παίζουν μεταξύ τους, αναδεικνύοντας μια γυναικεία εικόνα τόσο αυστηρή όσο και ευαίσθητη ανάλογα τη διάθεση της στιγμής.

«Η Τilda είναι μία δύναμη της φύσης και γεμάτη ενέργεια, έχει μία προσωπικότητα που σε γεμίζει έμπνευση», δήλωσε ο φωτογράφος της καμπάνιας. «Δε γίνεται ποτέ το αντικείμενο στις φωτογραφήσεις, αλλά πάντα παίζει με την κάμερα», συμπλήρωσε για τη νέα μούσα του οίκου.