Oι Dsquared2 στον αγώνα κατά του Aids

Oι Dsquared2 στον αγώνα κατά του Aids

Το Σάββατο 24 Μαΐου στη Βιέννη πραγματοποιήθηκε το ετήσιο «The Life Ball» που φέτος παρουσίασαν οι Dsquared2.

To «The Life Ball» που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Βιέννη είναι το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό γεγονός στην Ευρώπη και υποστηρίζει του ανθρώπους που έχουν προσβληθεί από AIDS.
Φέτος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Μαΐου γιορτάζοντας τα δεκαεννιά χρονιά λειτουργίας του και παρουσιάστηκε από το σχεδιαστικό δίδυμο των Dsquared2. Πενήντα χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν το μεγάλο event με τους Bill Clinton, Vivienne Westwood, Janet Jackson, Natasha Bedingfield, Brooke Shields, Anna Dello Russo, Amanda Lepore και Francois Sagat ανάμεσά τους, ενώ μοντέλα από όλο τον κόσμο ταξίδεψαν μέχρι την Αυστρία και παρουσίασαν 85 σύνολα σχεδιασμένα από τους Dsquared2, αλλά και το group Kazaky και τα διάσημα κορίτσια του παριζιάνικου Lido επί σκηνής.

Λόγω της συνεργασίας τους με το «The Life Ball» οι Dean και Dan (a.k.a. Dsquared2) συνεργάστηκαν με τη Mini Cooper σχεδιάζοντας ένα μοναδικό αυτοκίνητο που θα δημοπρατηθεί, φυσικά για καλό σκοπό, ενώ σχεδίασαν και ένα ζευγάρι sneakers με το χαρακτηριστικό κορδελάκι κατά του AIDS επάνω τους τα οποί πωλούνται μέσω του επίσημου site των σχεδιαστών στην τιμή των 350€ με τα έσοδα να διατίθενται στο παιδιατρικό πρόγραμμα CHAI..

Δείτε το βίντεο και μπείτε στα παρασκήνια της επίδειξης με τους διάσημους σχεδιαστές.