Ένας πραγματικός couturier στην εβδομάδα υψηλής ραπτικής στο Παρίσι

Ένας πραγματικός couturier στην εβδομάδα υψηλής ραπτικής στο Παρίσι

O Τυνήσιος σχεδιαστής Azzedine Alaïa θα δείξει τη συλλογή του στην παριζιάνικη εβδομάδα μόδας υψηλής ραπτικής τον Ιούλιο.

Ο Azzedine Alaïa είναι από τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές παγκοσμίως και ένας από τους τελευταίους σχεδιαστές που ακόμη αντιστέκονται στη μαζικοποίηση της μόδας που επιτάσσουν οι επιχειρηματικοί κολοσσοί, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους περισσότερους οίκους.

Ποτέ δεν μπήκε σε καλούπια και πάντα παρουσιάζει τις συλλογές του ανεξάρτητα από τις εβδομάδες μόδας συνήθως μετά τη λήξη της παρισινής στο showroom του στο Marais του Παρισιού. Παρόλο, λοιπόν, που μέχρι τώρα έχει αποφύγει τις πασαρέλες, ανακοινώθηκε πως θα παρουσιάσει τη συλλογή του, η οποία χαρακτηρίζεται ως «semi-couture» τον Ιούλιο στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας υψηλής ραπτικής στο Παρίσι.

Φέτος και πάλι όλα τα βλέμματα των απανταχού «φασιονίστας» θα είναι στο Παρίσι καθώς από τις 4 μέχρι τις 8 Ιούλιου που θα διαρκέσει η εβδομάδα μόδας θα δούμε μεταξύ άλλων τις δημιουργίες υψηλής ραπτικής των Christian Dior, Valentino, Chanel, Givenchy, Jean Paul Gaultier αλλά και για πρώτη φορά του Giambattista Valli.