H Carla Bruni έγκυος στο πιο απογοητευτικό εξώφυλλο της καριέρας της

H Carla Bruni έγκυος στο πιο απογοητευτικό εξώφυλλο της καριέρας της

Το εξώφυλλο του τεύχους Ιουνίου του γαλλικού Elle φιλοξενεί την πρώτη κυρία της Γαλλίας, Carla Bruni, σε ένα από τα χειρότερα εξώφυλλα της ζωής της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η πρώτη κυρία της Γαλλίας και σύζυγός του Nicolas Sarkozy, Carla Bruni, φιγουράρει στο εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού Elle. Μάλλον όμως θα είναι η τελευταία, καθώς σίγουρα δεν είναι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. Βέβαια και η ίδια δεν φταίει.

Για να πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Κυκλοφόρησε το τεύχος Ιουνίου του γαλλικού Elle με την Carla Bruni στο εξώφυλλο να φορά ρούχα που θυμίζουν δανεικά από τον άνδρα της, μια έκφραση στο πρόσωπό της χαράς και αμηχανίας και ένα γιγαντιαίο τίτλο «Ένα μωρό για την Carla: Τα μυστικά μιας εγκυμοσύνης και τι θα αλλάξει για το ζευγάρι». Όμως η Carla δεν πόζαρε για το Elle, ούτε έδωσε κάποια συνέντευξη.

Το περιοδικό απλά αγόρασε μια φωτογραφία της από ένα πρακτορείο φωτογραφιών, καθώς η Carla και η εγκυμοσύνη της είναι το talk of the town του Παρισιού, με σκοπό φυσικά να αυξήσει τις πωλήσεις του. Τώρα αν θα το καταφέρει με αυτό το αδιάφορο εξώφυλλο (εκ διαμέτρου αντίθετο με τα εξώφυλλα της στο παρελθόν), θα το μάθουμε στο τέλος του μήνα.