Το πρώτο μέρος των «βρετανικών καρό» του επόμενου χειμώνα

Το πρώτο μέρος των «βρετανικών καρό» του επόμενου χειμώνα

Κυκλοφόρησε το πρώτο μέρος της διαφημιστικής καμπάνιας του βρετανικού οίκου Burberry για τον επόμενο χειμώνα.

Μετά την πρώτη γεύση που πήραμε από τη διαφημιστική καμπάνια της συλλογής του επόμενου χειμώνα του οίκου Burberry, ήρθε η ώρα να απολαύσουμε όλο το πρώτο μέρος, φυσικά, φωτογραφημένο από τον πιστό φωτογράφο του οίκου, Mario Testino. Πρωταγωνιστές και σε αυτήν την καμπάνια είναι νέες και νέοι Βρετανοί ηθοποιοί, μοντέλα και τραγουδιστές. H Burberry και αυτή τη φορά θα ακολουθήσει τη γνωστή μέθοδο και κάθε μήνα θα εμφανίζει και ένα νέο cast πρωταγωνιστών, όπως ακριβώς έκανε και με την καλοκαιρινή της καμπάνια.

Οι έντεκα πρωταγωνιστές σε αυτήν την καμπάνια για τον Ιούνιο είναι τα μοντέλα Johnny George, Amber Anderson, Cara Delevingne, Jourdan Dunn, Edie Campbell, Molly Smith, Thomas Penfound και Jake Cooper, ο μουσικός Matthew Whitehouse και οι ηθοποιοί Sam Claflin και Felicity Jones.

Οι δερμάτινες κροκό τσάντες, οι cow-print μπερέδες και οι καμπαρντίνες που μας πάνε πίσω στη δεκαετία του '60 είναι τα κομμάτια που πρωταγωνιστούν στην καμπάνια αυτή που από τον Ιούλιο θα αρχίσουμε να βλέπουμε στα περιοδικά μόδας.

Απολαύστε το βίντεο με την Burberry καμπάνια για το μήνα Ιούνιο.