Angelina Jolie και Louis Vuitton σε σύμπραξη

Angelina Jolie και Louis Vuitton σε σύμπραξη

Ήρθε η ώρα οι φήμες να επιβεβαιωθούν και να δούμε την Angelina Jolie στην νέα καμπάνια «Core Values» του οίκου Louis Vuitton.

Από την Τετάρτη και γα τους επόμενους περίπου δεκαοκτώ μήνες θα απολαμβάνουμε τυπωμένη την νέα καμπάνια «Core Values» του οίκου Louis Vuitton –η καμπάνια αυτή έχει ως στόχο να διευρυνθεί το αγοραστικό κοινό του οίκου και εστιάζει λιγότερο στη μόδα και περισσότερο στα κλασικά ιδεώδη Vuitton, όπως τα ταξίδια και η δεξιοτεχνία- αρχικά στην εφημερίδα International Herald Tribune και στη συνέχεια σε όλα τα περιοδικά. Χθες, όμως, κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία στο διαδίκτυο με την Angelina Jolie σε total natural look να πρωταγωνιστεί παίρνοντας την σκυτάλη από τις Madonna, Jennifer Lopez και Scarlett Johansson.

Η Angelina ταξίδεψε μέχρι την Cambodia –από εκεί κατάγεται το αγοράκι που έχει υιοθετήσει, ο εννιάχρονος Maddox- όπου και πόζαρε στο φακό της Annie Leibovitz, σχεδόν αμακιγιάριστη καθισμένη πάνω σε μια ξύλινη βάρκα. Δίπλα της η δική της ηλικίας έξι ετών «Alto» τσάντα του γαλλικού οίκου με το χαρακτηριστικό monogram print, σε μια φωτογραφία που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι καρτ ποστάλ. Μάλιστα ο οίκος σκέφτεται το συγκεκριμένο τύπο τσάντας που πια δεν κυκλοφορεί, να τον ξαναλανσάρει μετά την κυκλοφορία αυτής της καμπάνιας.

Το πόσα πληρώθηκε η Angelina για να ποζάρει για λογαριασμό του οίκου Louis Vuitton παραμένει άγνωστο, όμως, ανακοινώθηκε πως θα διαθέσει μέρος της αμοιβής της σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.