H Prada πρωτοτυπεί και πάλι

H Prada πρωτοτυπεί και πάλι

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της νέας διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου Prada με τέσσερα «σχεδόν» πρωτοεμφανιζόμενα μοντέλα να πρωταγωνιστούν.

Ο major φωτογράφος Steven Meisel υπογράφει τη νέα διαφημιστική καμπάνια του οίκου Prada για τη σεζόν φθινόπωρο/ χειμώνας 2011. Όπως και με την καλοκαιρινή καμπάνια ο Meisel κατάφερε να απογειώσει φωτογραφικά μια συλλογή που όταν παρουσιάστηκε στο Μιλάνο ήταν το talk of the fashion week.

Μέχρι τώρα στις τρεις πρώτες φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει δεν έχουμε δει την καλλονή Colinne Michaelis, που είχε ανοίξει το αντίστοιχο show και ίσως δεν συμπεριελήφθη στο cast της φωτογράφισης. Εντοπίσαμε, όμως, την λίγο πιο έμπειρη στο χώρο Frida Gustavsson (#28 στην έγκριτη λίστα με τα κορυφαία μοντέλα του ιστότοπου models.com και πρωταγωνίστρια της ανοιξιάτικης διαφημιστικής καμπάνιας του Just Cavalli), αλλά και τις άρτις αφιχθείσες στο χώρο του modeling (μάλλον δεν έχουν καν περπατήσει σε ντεφιλέ μόδας) Antonia Wesseloh, Kelly Mittendorf και Ondria Hardin.

O οίκος Prada, που διανύει μια άκρως επιτυχημένα οικονομικά περίοδο, πόνταρε, λοιπόν, σε νέα πρόσωπα, που να είστε σίγουρες πως θα μας απασχολήσουν για πολύ καιρό (δεν έχει τυχαία το παρατσούκλι newcomers scout, o Steven Meisel που όλα τα μοντέλα θέλουν να ποζάρουν στο φακό του για να απογειωθεί αυτόματα η καριέρα τους).