Η σαρανταεξάχρονη Kristen είναι η μούσα του Jean Paul Gaultier

Η σαρανταεξάχρονη Kristen είναι η μούσα του Jean Paul Gaultier

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από τη φθινοπωρινή διαφημιστική καμπάνια του Jean Paul Gaultier με την iconic Kristen McMenamy να πρωταγωνιστεί.

Μπορεί στην ανοιξιάτικη καμπάνια του Jean Paul Gaultier να απολαύσαμε την Karolina Kurkova, που έκανε το μεγάλο comeback και το ανδρόγυνο μοντέλο Andrej Pejic, όμως τώρα ήρθε η ώρα για την iconic φιγούρα των 90s να πρωταγωνιστήσει.

Ο λόγος για την σαρανταεξάχρονη Kristen McMenamy, που φαίνεται πως δεν κουράζεται ποτέ. Αυτήν την περίοδο και πάλι, όλοι μιλούν για αυτήν στο χώρο της μόδας, καθώς εκτός από την ανοιξιάτικη καμπάνια του γαλλικού οίκου Louis Vuitton στην οποία την απολαύσαμε, πρωταγωνίστησε και στην ταινία του Karl Lagerfeld για την resort Chanel συλλογή, αλλά φιγουράρει και ημίγυμνη στο εξώφυλλο της ιταλικής Vogue που κυκλοφορεί.

Στην νέα ασπρόμαυρη καμπάνια του Gaultier, η Kirsten φορώντας μια στενή δερμάτινη φούστα, μαύρες γόβες, μια printed μπλούζα και ένα σακάκι και κρατώντας μια τουίντ τσάντα φάκελο ποζάρει στο φακό του διδύμου Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin. Όσο για το styling, αυτό το επιμελήθηκε η πρώην βασίλισσα της γαλλικής Vogue, Carine Roitfeld, η οποία φαίνεται πως ξεκινά μια νέα freelance καριέρα, έχοντας ήδη επιμεληθεί και την καμπάνια του οίκου Chanel.