Ο Nicola Formichetti τώρα εναντίον και των ηλικιωμένων

Ο Nicola Formichetti τώρα εναντίον και των ηλικιωμένων

Μετά τους υπέρβαρους, ο διάσημος σχεδιαστής επιτίθεται στους ηλικιωμένους.

Ο κολλητός φίλος της Lady Gaga και creative director του οίκου Thierry Mugler φαίνεται να έχει βαλθεί να καταστρέψει εντελώς τη δημόσια εικόνα του. Μετά την αντιδικία του με το περιοδικό W το οποίο και κατηγόρησε το για δυσφήμηση και διαστρέβλωση των όσων δήλωσε στη συνέντευξή του, όταν δημοσιοποίησε τα αρνητικά του σχόλια για τους υπέρβαρους, τώρα συνεχίζει εκτοξεύοντας πυρά σε άλλη μία ομάδα ανθρώπων.


Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Elle Collections, δήλωσε, «νομίζω πως οι ηλικιωμένοι άνθρωποι είναι μεγάλοι και πρέπει να φεύγουν. Δεν έχει νόημα να παραμένει κανείς στη μόδα για δέκα χρόνια. Το σημαντικό είναι οι καλές ιδέες».


Βέβαια, μπορεί ο ταλαντούχος σχεδιαστής που ανήκει στη νέα φουρνιά της βιομηχανίας της μόδας να είναι μόνο 34 ετών, άλλοι όμως κολοσσοί που έχουν γράψει ιστορία με τη δουλειά τους ξεπερνούν κατά πολύ τα δέκα χρόνια εμπειρίας στο χώρο. Αυτό σημαίνει πως σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο Ralph Lauren (71 ετών), ο Giorgio Armani(77 ετών), ο Karl Lagerfeld (77 ετών) και η Anna Wintour (61ετών) θα πρέπει να μαζέψουν τα μπογαλάκια τους και να γυρίσουν σπίτια τους.