Μια βασίλισσα της ομορφιάς εκθρονίζεται

Μια βασίλισσα της ομορφιάς εκθρονίζεται

Στο Μεξικό η Cynthia de la Vega, δεύτερη εστεμμένη των καλλιστείων δε θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στο διεθνή διαγωνισμό λόγω περιττών κιλών.

Αναμπουμπούλα στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς στο Μεξικό. Η δεύτερη εστεμμένη στο διαγωνισμό ομορφιάς Nuestra Belleza του Μεξικού εκθρονίστηκε και δε θα εκπροσωπήσει τη χώρα της στα καλλιστεία Miss World.

Ο λόγος για τη Cynthia de la Vega, η οποία αφού εστέφθη τον περασμένο Σεπτέμβριο η δεύτερη πιο όμορφη στη χώρα της το Μεξικό και κατά συνέπεια θα έπρεπε και να την εκπροσωπήσει στα καλλιστεία Miss World (η πρώτη εστεμμένη διαγωνίζεται στα καλλιστεία Miss Universe) πήρε λίγα κιλά παραπάνω και οι εκπρόσωποι των καλλιστείων αναγκάστηκαν να την εκθρονίσουν με μια ανακοίνωση που ανέφερε πως η πρώην εστεμμένη Cynthia δεν κάλυπτε τις προδιαγραφές που απαιτούνταν για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό Miss World.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν στον τύπο, η πρώην βασίλισσα της ομορφιάς Cynthia όταν τις έγιναν οι συστάσεις για να χάσει τα περιττά κιλά που πήρε μετά τη στέψη της τον Σεπτέμβριο του 2010, δεν έλαβε τη βοήθεια από κάποιον ειδικό διατροφολόγο με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να αδυνατίσει και να χάσει το θρόνο της. Όσο για το διαγωνισμό Miss World, οι υπύθυνοι των καλλιστείων βρήκαν ήδη την αντικαταστάτρια της Cynthia.