To σκάνδαλο με το δεκάχρονο μοντέλο συνεχίζεται

To σκάνδαλο με το δεκάχρονο μοντέλο συνεχίζεται

Ήρθε η ώρα η μητέρα της δεκάχρονης Thylane Lena-Rose Blondeau να απαντήσει.

Σάλος προκλήθηκε από τη φωτογράφιση της δεκάχρονης Thylane Lena-Rose Blondeau στη γαλλική παιδική Vogue, καθώς πολλοί έσπευσαν να κατηγορήσουν τη μητέρα Veronika Loubry, Γαλλίδα παρουσιάστρια και σχεδιάστρια μόδα για εκμετάλλευση της ανήλικης κόρης της.

Η φωτογράφιση κατακρίθηκε από πολλούς πως δημιουργεί μια σεξουαλική εικόνα ενός ανήλικου κοριτσιού και μετά το θόρυβο που προκλήθηκε ήρθε η ώρα η μητέρα της μικρής καλλονής να απαντήσει.

Η Veronika, λοιπόν, μεταξύ άλλων έσπευσε να δηλώσει πως η κόρη της δεν είναι καθόλου γυμνή σε αυτή τη φωτογράφιση και δεν υπάρχει κανένας λόγος για τόσο «θόρυβο» όταν έχουν υπάρξει διαφημίσεις με ανήλικες πολύ πιο προκλητικές. Από την άλλη πόσταρε στη επίσημη σελίδα της Thylane στο facebook πως θέλοντας να προστατέψει την κόρη της από αυτήν την κατάσταση θα κλείσει για λίγο καιρό την fan page της Thylane, ενώ ήδη το Tumblr όπου υπήρχε η δουλειά της μικρής ως μοντέλο κατέβηκε από το διαδίκτυο. Λέτε όλος αυτό ο θόρυβος, τα παράπονα και οι βαρείς χαρακτηρισμοί που δέχτηκε η Veronika να την ωθήσουν να ξανασκεφτεί το μέλλον της κόρης της;