H νέα it τσάντα των celebrities

H νέα it τσάντα των celebrities

Ήδη για τον χειμώνα που έρχεται η νέα it bag των celebrities έχει αποφασιστεί και μπορείτε να την ονειρευτείτε.

Κάθε οίκος έχει τη δική του it τσάντα, την οποία όσο πιο πολλές celebrities κρατήσουν τόσο πιο επιτυχημένη είναι. Και όλοι αυτές τις τσάντες τις αγαπούν ιδιαίτερα. Μέχρι και η Carine Roitfeld που δεν τις συμπαθούσε ιδιαίτερα τελικά τις «αγάπησε» καθώς με οίκους-πολυεθνικές δεν είναι να τα βάζεις.

Μπορεί, λοιπόν, ο οίκος Valentino να λάνσαρε τη Rockstud συλλογή του από τσάντες που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους celebrities, όμως η it τσάντα αυτού του χειμώνα φέρει την υπογραφή του Yves Saint Laurent και έχει το χαρακτηριστικό όνομα Cabas Chyc. H Yves Saint Laurent Cabas Chyc τσάντα κυκλοφορεί σε πολλούς χρωματισμούς και την έχουν ήδη κρατήσει η Lady Gaga, η gossip girl Leighton Meester, η πρώτη κυρία της Γαλλίας Carla Bruni-Sarkozy, το top model των nineties Claudia Schiffer, η Salma Hayek, η Kylie Minogue και ένας μακρύς ακόμη κατάλογος από διασήμους που συνεχώς εμπλουτίζεται καθιστώντας την την must have τσάντα του φετινού χειμώνα.

Αν, λοιπόν, έχετε τουλάχιστον 1400 ευρώ μπορείτε να την αποκτήσετε και εσείς, αλλιώς διαλέξτε χρώμα και ονειρευτείτε την.