Τα αγγελάκια της Victoria’s Secret άναψαν φωτιές

Τα αγγελάκια της Victoria’s Secret άναψαν φωτιές

Φτερά, εσώρουχα, Swarovski, τραγουδιστές και πανέμορφα αγγελάκια πρωταγωνίστησαν στο show της Victoria's Secret.

Την Τετάρτη όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στη Νέα Υόρκη και πιο συγκεκριμένα στο fashion show της Victoria's Secret. Φέτος το show που κόστισε περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ ήταν μεγαλύτερο, καλύτερο, πιο φαντασμαγορικό και με πολύ περισσότερα φτερά.

Στο σύνολο απολαύσαμε 31 ζευγάρια φτερών –περισσότερα από ποτέ- σε 69 εξόδους στην πασαρέλα. Το show ήταν χωρισμένο σε έξι θεματικές ενότητες Ballet, Super Angels, Passion Play, Angels Aquatic, I Put a Spell on You και Club Pink ενώ χρησιμοποιήθηκαν πάνω από 2 εκατομμύρια κρύσταλλα Swarovski. Πρώτη η καλλονή Candice Swanepoel άνοιξε το show και την ακολούθησαν η Miranda Kerr -το αγόρι της Orlando Bloom την θαύμαζε καθισμένος στην πρώτη σειρά- και η Karlie Kloss μεταξύ άλλων.

Όμως αυτό το show δεν είχε μόνο καλοσχηματισμένες γυναίκες, διάσημους στην πρώτη σειρά –μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι Carine Roitfeld, Donna Karan, Alexander Wang και Debbie Harry-, λάμψη, κρύσταλλα και εσώρουχα. Την πασαρέλα κατέκλυσαν και super star τραγουδιστές που ξεσήκωσαν τους θεατές. Πρώτος τραγούδησε ο Kanye West, στη συνέχεια εμφανίστηκε ο Jay-Z (η Beyoncé χόρευε στους ρυθμούς του στην πρώτη σειρά), την σκυτάλη μετά παρέλαβαν οι Maroon 5 με τον sexy front man τους να φιλά την κοπέλα του στο μάγουλο όταν περπάτησε δίπλα του και τέλος τη Nicki Minaj που έκλεισε τη βραδιά. Απλά υπερπαραγωγή.