Συμβαίνει τώρα: Το κοινό ψωνίζει τα Versace για την H&M και είμαστε εκεί

Συμβαίνει τώρα: Το κοινό ψωνίζει τα Versace για την H&M και είμαστε εκεί

Βρεθήκαμε στην επίσημη πρώτη των Versace for H&M για το κοινό και ξαναψωνίσαμε.

Εάν είστε από εκείνα τα κορίτσια που θυμούνται ακόμα τα πολύχρωμα σχεδόν κιτς Versace πουκάμισα που λάνσαραν τα χρυσά τοπ μόντελ των 90s, εάν κάθε φορά που βλέπετε ένα μαίανδρο ή την αποκρουστική Μέδουσα αντί για την αρχαία ελληνική μυθολογία εσείς σκέφτεστε τη Donatella Versace, τότε η σημερινή ήταν η τυχερή σας μέρα.

Η δαιμόνια Ιταλίδα σχεδιάστρια ένωσε τις δυνάμεις της με το megastore H&M και το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό. Λαμπερά φορέματα, δερμάτινα τζάκετ με μεταλλικά τρουκς, κλασικά prints του οίκου σε κολάν και μπλουζάκια καθώς και ρούχα πιστά αντίτυπα υψηλής ραπτικής είχαν στολιστεί από νωρίς στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος της Ερμού. Αναλογιστείτε σε νούμερα ουρές κόσμου να περιμένουν για το πολυπόθητο βραχιολάκι από το προηγούμενο βράδυ, πλήθος προσωπικού ασφαλείας να προσπαθεί να ελέγξει τις ενθουσιασμένες καταναλώτριες και δέκα μόνο λεπτά χρόνου διαθέσιμα σε κάθε fashionista για να επιλέξει το δικό της θησαυρό.

Με αυτά τα δεδομένα, ένα ζεστό καφέ στο χέρι και πλατύ χαμόγελο, περιμέναμε στωικά τη σειρά μας, προμηθευτήκαμε το "μαγικό" κόκκινο βραχιολάκι και ξοδέψαμε τα δέκα μας λεπτά διαλέγοντας ανάμεσα σε καπέλα, χρυσά κοσμήματα, δερμάτινες τσάντες και τσάρλεστον φορέματα με κρόσια και prints. Μπορεί να μην καταφέραμε να βρούμε το περίφημο πράσινο Versace φόρεμα με τους κοκοφοίνικες και το αβυσσαλέο ντεκολτέ που καθιέρωσε τη Jennifer Lopez ως μία από τις πιο καυτές ντίβες στο χώρο της showbiz, αλλά το κασμιρένιο μας μπλουζάκι με το ίδιο ακριβώς τύπωμα, μας έκανε να αισθανθούμε star και μάλιστα πρώτης γραμμής.

Τρέξτε να προλάβετε, η Donatella Versace ήξερε τι έκανε!