Η H&M τώρα και στη Νέα Ιωνία

Η H&M τώρα και στη Νέα Ιωνία

Ένα νέο κατάστημα H&M ανοίγει τις πόρτες του.

Η 15η Δεκεμβρίου του 2011 είναι η μέρα που θα εγκαινιαστεί το 23ο κατάστημα της Η&Μ στην Ελλάδα, στην Λεωφόρο Ηρακλείου 269, στην καρδιά της πιο εμπορικής περιοχής της Νέας Ιωνίας. Το κατάστημα θα προσφέρει Η&Μ μόδα για την γυναίκα, τον άντρα και το παιδί.

"Όλοι εμείς στην Η&Μ έχουμε ενθουσιαστεί με το επικείμενο άνοιγμα στη Νέα Ιωνία. Η Η&Μ έχει ήδη εδραιωθεί σε διάφορες Ελληνικές πόλεις και μετά από μια λεπτομερή έρευνα πιστεύουμε πως βρήκαμε το ιδανικό σημείο για το επόμενο Η&Μ κατάστημα στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Η Αθήνα είναι μια συναρπαστική πόλη για την Η&Μ με καταπληκτική δυναμική για περαιτέρω επέκταση", δήλωσε ο κύριος Ralf Wein, Country Manager Ελλάδος.

Το νέο κατάστημα H&M θα προσφέρει βασικά κομμάτια μόδας σε υψηλή ποιότητα για όλη την οικογένεια ενώ θα διαθέτει και τμήματα Underwear, Accessories, Divided Female, BIB, Mama και Sport.

«Ο χειμώνας είναι η περίοδος του έτους που η ευελιξία είναι μεγάλο προτέρημα», λέει η Ann-Sofie Johansson, επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της H&M. «Θα προτιμήσω ένα χαλαρό στυλ με άνετα κομμάτια που μπορούν να φορεθούν σε κομψούς ή καθημερινούς συνδυασμούς για τη δουλειά και το βράδυ», λέει. «Όπως πάντα, τα αξεσουάρ προσθέτουν κάτι νέο στο προσωπικό look. Για τους άνδρες, το πλεκτό έχει καταστεί το κεντρικό κομμάτι της χειμωνιάτικης γκαρνταρόμπας. Το ζέρσεϊ με τη στρογγυλή λαιμόκοψη, το ναυτικό βαμβακερό πουλόβερ και η ζακέτα με το φερμουάρ στο πλάι και το λαιμό εσάρπα είναι και άνετα και όμορφα.»

Η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην οδό Σταδίου στο Κέντρο της Αθήνας. Σήμερα, η Η&Μ απαριθμεί καταστήματα σε έξι πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Ιωάννινα και Κομοτηνή.