Τα πέντε πιο εντυπωσιακά φορέματα για το φετινό ρεβεγιόν

Τα πέντε πιο εντυπωσιακά φορέματα για το φετινό ρεβεγιόν

Διαλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τις πιο όμορφες δημιουργίες για τα φετινά Χριστούγεννα.

Οι μέρες των γιορτών έφτασαν χωρίς να το καταλάβετε και το πάρτι των Χριστουγέννων σας αγχώνει πιο πολύ από ποτέ. Να πιάσετε τα μαλλιά σας σε χαλαρό σινιόν ή να τα αφήσετε κάτω; Να φορέσετε καλσόν ή να αφήσετε γυμνά τα πόδια σας όπως κάνουν οι διάσημες κυρίες του κόκκινου χαλιού; Ποιο θα είναι το ιδανικό φόρεμα που θα αναδείξει το σώμα σας, θα ταιριάζει στην περίσταση και θα κάνει όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω σας;

53423776_PR
hmprod
thumbnail.php
lussille_1


Το χρώμα του οινοπνεύματος ξεφεύγει από το κλασικό μαύρο και σας τοποθετεί στις πιο ενημερωμένες στιλιστικά κυρίες των γιορτών. Η εταιρεία Mango δημιούργησε μία ονειρική μάξι τουαλέτα με κεντημένο μπούστο και μεταξωτή πλισέ φούστα που θα σας κάνει να νιώσετε πρωταγωνίστρια του παραμυθιού.

Οι δημιουργίες της Donatella Versace για το H&M δε θέλουν ιδιαίτερες συστάσεις. Το χρυσαφένιο μεταλλικό φόρεμα με το χαρακτηριστικό μαίανδρο- σήμα κατατεθέν του οίκου είναι αρκετό για να κάνει όλα τα κεφάλια να γυρίσουν προς το μέρος σας.

Η εταιρεία Toi&moi προτείνει να πετάξετε τον ένα ώμο έξω και να επενδύσετε σε γεωμετρίες που έχουμε δει σε όλες τις διεθνείς πασαρέλες. Το μαύρο αυτό φόρεμα θα τονίσει την προσωπικότητά σας και δώσει άλλο αέρα στο γιορτινό σας βράδυ.

Το preppy φόρεμα μπορεί να μην έχει αβυσσαλέο ντεκολτέ και άνοιγμα στην πλάτη, αλλά αποπνέει μία μινιμαλιστική κομψότητα που ταιριάζει στο ύφος των γιορτών. Ειδικά η συγκεκριμένη δαντελένια δημιουργία από τη Lussile είναι αυτό που χρειάζεστε για τις βραδινές εξορμήσεις των Χριστουγέννων.

95316003_F_z


Φτερά και πούπουλα προστάζουν οι τάσεις της μόδας κι εμείς σας βρήκαμε το πιο εντυπωσιακό φόρεμα αυτής της κατηγορίας. Λίγο πιο πάνω από το γόνατο και σε άνετη γραμμή με oversized μανίκια, η δημιουργία της εταιρείας Monsoon μας κλείνει πονηρά το μάτι.