To glamour βενζινάδικο της Prada

To glamour βενζινάδικο της Prada

H νέα καμπάνια του ιταλικού οίκου Prada εξελίσσεται σε ένα ρετρό πολύχρωμο βενζινάδικο της δεκαετίας του '50.

Λουσμένες σε άπλετο φως τα μοντέλα που πρωταγωνιστούν στην ανοιξιάτικη καμπάνια του οίκου Prada μεταμορφώνονται σε ρετρό ξανθές bombshells και μελαχρινές ηρωίδες και μας μεταφέρουν πίσω στο χρόνο.

Πρωταγωνίστριες στην καμπάνια αυτή που φωτογράφισε ο Steven Meisel είναι τόσο καταξιωμένα μοντέλα όσο και newcomers που σίγουρα θα μας απασχολήσουν στο μέλλον. Οι Guinevere Van Seenus, Meghan Collison, Natasha Poly, Elise Crombez, Ymre Stiekema και Katryn Kruger φορώντας τα ρετρό print της συλλογής, παπούτσια με φλόγες και τα υπέροχα κοσμήματα του ιταλικού οίκου ποζάρουν πάνω σε αυτοκίνητα σε ένα βενζινάδικο της παλιάς Αμερικής της δεκαετίας του πενήντα.

Αναμφισβήτητα αυτή η καμπάνια, όπως κάθε καμπάνια του ιταλικού fashion house, γίνεται εύκολα αναγνωρίσιμη. Μόνο που αυτή τη φορά είναι πιο αισιόδοξη από ποτέ. Σε μια εποχή όπου η δημιουργικότητα συγκρούεται με τα οικονομικά συμφέροντα και με τον οίκο Prada να ανοίγει συνεχώς νέες boutique, με πιο πρόσφατες αυτές του Sao Paulo της Βραζιλίας και του Palermo της Σικελίας, το βενζινάδικο της Prada μεταμορφώνεται σε εικονικό μεταμοντέρνο σταυροδρόμι με τις πρωταγωνίστριες αλλά και τα αυτοκίνητα κατά κάποιο τρόπο να κάθονται και να ατενίζουν το μέλλον. Ίσως μια από τις ωραιότερες καμπάνιες που έχουμε δει μέχρι τώρα για την επόμενη σεζόν (μαζί φυσικά με αυτήν του Givenchy).

Απολαύστε την παρουσίαση της ανοιξιάτικης Prada συλλογής στο Μιλάνο το Σεπτέμβριο και ετοιμαστείτε για κόντρες με hot rods.