Τα ατελείωτα φορέματα της Harper Seven Beckham

Τα ατελείωτα φορέματα της Harper Seven Beckham

Μία μπέμπα, αμέτρητες αλλαξιές.

Εάν νομίζατε πως η Victoria Beckham είναι η νούμερο ένα fashionista του Hollywood, κάνετε μεγάλο λάθος. Μπορεί να βραβεύτηκε για τη νέα της καριέρα ως σχεδιάστρια μόδας και η collection της να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αλλά μία άλλη γυναίκα που φέρει μάλιστα το ίδιο επίθετο ήρθε να της κλέψει τη δόξα.

Η λιλιπούτεια Harper Seven Beckham μπορεί να είναι μόνο μερικών μηνών αλλά έχει μία γκαρνταρόμπα που θα ζήλευε ακόμα και η μαμά της. Από δημιουργίες της εταιρείας Bonpoint, μέχρι φορέματα υψηλής ραπτικής των οίκων Marie Chantal, Stella McCartney Kids και Chloe, η μικρή δεσποινιδούλα έχει όλα όσα χρειάζεται μία fashion icon που σέβεται τον εαυτό της και ακόμα παραπάνω.


«Δε φανταζόμουν ποτέ πως θα μου ήταν τόσο ευχάριστο να ψωνίζω πολύχρωμους φιόγκους», σχολίαζει ο χαζομπαμπάς David Beckham, ενώ η μαμά Victoria συμπληρώνει, «η Harper Seven αισθάνεται μέσα στον οίκο Prada σα να είναι στο σπίτι της».


Εάν προσθέσετε σε όλα αυτά τις μινιατούρες φορέματα από τη συλλογή Victoria by Victoria Beckham που σχεδίασε η ίδια για τη μονάκριβη κορούλα της, τότε μπορούμε να προβλέψουμε πως πολύ σύντομα ίσως να απολαύσουμε special edition Christian Louboutin γοβάκια και Hermes τσαντάκια.