Τα καλύτερα cocktail dresses του Xειμώνα

Τα καλύτερα cocktail dresses του Xειμώνα

Στενά φορέματα μέχρι το γόνατο που αποθεώνουν το γυναικείο σώμα.

Η φετινή χειμερινή μόδα γέμισε με trends και χρώματα και φυσικά, υφασμάτινα αρώματα. Casual ή πιο επίσημα, τα γυναικεία ρούχα επώνυμων οίκων πλημμύρισαν για ακόμα μια σεζόν τις φαντασιώσεις κάθε κοινής θνητής που συνηθίζει να ξεφυλλίζει τα περιοδικά στεγνώνοντας τα μαλλιά της στο κομμωτήριο.

Εν μέσω μια τέτοιας fashion σεζόν, τα cocktail dresses (όρος που ο Christian Dior χάρισε στα τέλη του ’40) έδωσαν και αυτά το παρόν. Ξεχωρίσαμε το κόκκινο δαντελένιο φόρεμα του Marc Jacobs που έπαιξε απίστευτα με τα μαύρα αξεσουάρ, το ανεπιτήδευτο ασημένιο του Giafranco Ferre, το υπέρκομψο Oscar de la Renta φόρεμα σε μοβ αποχρώσεις, το leather black dress από Vercase και το classic πλέον αστεράτο φόρeμα από Dolce & Gabbana.

Φορέματα που φοριούνται εύκολα σε parties, σε διάφορες trendy εκδηλώσεις ή ακόμα και σε πιο casual εμφανίσεις αν τυλιχθούν με τα κατάλληλα αξεσουάρ.. αλλιώς υπέροχα φορέματα σε στενή γραμμή που πλησιάζουν το γόνατο ή το περνούν διακριτικά, αφήνοντας ακάλυπτο το σέξι σημείο της γάμπας.