Ξέρω τι θα φορέσεις φέτος το καλοκαίρι

Ξέρω τι θα φορέσεις φέτος το καλοκαίρι

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Diesel για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012 είναι το fashion γεγονός της μήνα.

Οι τελευταίες καμπάνιες της Diesel «Be Stupid» και «Diesel Island» ήταν αδιαμφισβήτητα χιουμοριστικές, αλλά για τη αυτή σεζόν η πρωτοπόρος εταιρία στο premium casual wear δείχνει μια άλλη όψη της πολυσύνθετης ταυτότητας της.

Για το λόγο τούτο οι ιθύνοντες του super brand Diesel προσέλαβαν το διασημότερο ντουέτο φωτογράφων στον κόσμο, τους Mert & Marcus που έχουν κάνει εξώφυλλα για τα σπουδαιότερα περιοδικά μόδας στον κόσμο και έχουν φωτογραφήσει καμπάνιες όλων των μεγάλων fashion houses για να φωτογραφίσουν δυναμικά και προκλητικά πρόσωπα με τη γνωστή παιχνιδιάρικη και sleek αισθητική τους.

Με εμφανή μινιμαλιστική προσέγγιση σε σχέση με τις προηγούμενες καμπάνιες και τη συνδρομή top ονομάτων από το χώρο της μόδας, η φωτογράφηση που έγινε στο Big Sky Studio του Λονδίνου κατάφερε να απαθανατίσει τα luxury προϊόντα της Diesel σε εικόνες που κάνουν τα ρούχα θελκτικά για τους fan του casual wear, χωρίς να χάνουν ίχνος από την ειρωνική διάθεση και το χαρακτηριστικό ύφος του brand. Δείτε τις εικόνες της νέας καμπάνιας.

Περισσότερες πληροφορίες στο diesel.com