Αυτές οι τσάντες είναι έργα τέχνης

Αυτές οι τσάντες είναι έργα τέχνης

To Eastpak Artist Studio υποστηρίζει τους Designers Against AIDS.

Η EASTPAK, η αυθεντική urban lifestyle φίρμα, περήφανα ανακοινώνει την δεύτερη έκδοση του EASTPAK Artist Studio. Περισσότεροι από 130 καλλιτέχνες από 17 χώρες αφιερώθηκαν ψυχή τε και σώματι σε αυτό το project, μετατρέποντας περίπου 200 απλά EASTPAK σακίδια σε μοναδικά έργα τέχνης. Όλα τα έσοδα θα δοθούν στην φιλανθρωπική οργάνωση, Designers Against AIDS.

Για την δεύτερη έκδοση, το EASTPAK Artist Studio προ(σ)κάλεσε πάνω από 130 καλλιτέχνες, γραφίστες, σχεδιαστές, DJ's,κατασκευαστές κοσμημάτων, διάσημους σεφ, ... και πολλούς άλλους για να δημιουργήσουν περισσότερα από 200 μοναδικά EASTPAK σακίδια. Πολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες συμμετείχαν στο project πάντα με σκοπό την στήριξη των Designers Against AIDS, μέσα σε αυτούς και το γερμανικό electro-house group Tiefschwarz;οι Lola και Rocco Toscani από το ιταλικό δημιουργικό γραφείο La Sterpaia; ο Johnny Marr από τους The Smiths; η Marina and The Diamonds ,η nail artist Sophy Robson; και ο ζωγράφος με βάση τις ΗΠΑ Jordan Betten (για να αναφέρουμε παρά μόνο μερικούς).

Από ελληνικές συμμετοχές αναφέρουμε ενδεικτικά τον σκηνοθέτη και χορογράφο Κωνσταντίνο Ρήγο, τον στυλίστα Al Giga, το συγκρότημα VEGAS, τον σχεδιαστή Στέλιο Κουδουνάρη, τη σχεδιάστρια τσαντών Τζωρτζίνα Σκαλίδη.

Ο Toon Kympers, Product Director στην EASTPAK δηλώνει: "Κάθε ένα σακίδιο EASTPAK Artist Studio είναι και μία και μοναδική δημιουργία. Μια διαφορετική εκδοχή της κλασσικής EASTPAK φτιαγμένη από τις πιο δημιουργικές προσωπικότητες του κόσμου. Με αυτό τον τρόπο, το σακίδιο EASTPAK γίνεται ακόμα περισσότερο η αντανάκλαση του περιβάλλοντος του και της κοινότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε περήφανοι να δώσουμε κάτι πίσω σε αυτές τις κοινότητες που τροφοδοτούν την έμπνευσή μας, δίνοντας όλα τα έσοδα από το project στους DAA."

Όλα τα έσοδα από το EASTPAK Artist Studio θα δοθούν στο φιλανθρωπικό πρόγραμμα, Designers Against AIDS. Ιδρύθηκαν το 2004 από τον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό 'Beauty Without Irony', και από τότε οι DAA έχουν σαν σκοπό να αυξήσουν την επίγνωση για το HIV/AIDS και να προωθήσουν την πρόληψη σαν την μοναδική θεραπεία για τη νόσο.

Το EASTPAK Artist Studio θα παρουσιαστεί επισήμως στις 18 Ιανουαρίου 2012 στο Βερολίνο στα πλαίσια της έκθεσης Bread and Butter.

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι οι τσάντες των καλλιτεχνών από την Ελλάδα , Κωνσταντίνου Ρήγου, Al Giga, Στέλιου Κουδουνάρη, Vegas, Τζωρτζίνας Σκαλίδη επιλέχθηκαν από τα κεντρικά της EASTPAK και θα βρίσκονται στο Βερολίνο.

Κάντε δικό σας ένα από τα μοναδικά έργα τέχνης από το eastpak.com από τις 19 Μαρτίου.
Τιμή : από €75

Περισσότερες πληροφορίες : http://artiststudio.eastpak.com