V for Victoria by Victoria Beckham

V for Victoria by Victoria Beckham

Δείτε τα καλοκαιρινά φορέματα της συλλογής Victoria by Victoria Beckham.

H δεύτερη συλλογή ρούχων της Posh Victoria Beckham με το χαρακτηριστικό όνομα «Victoria by Victoria Beckham» θα κάνει, όπως είναι γνωστό, το ντεμπούτο της στην αγορά σε λίγες ημέρες, ενώ παρουσιάστηκε πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η συλλογή αυτή δεν είναι μια diffusion σειρά, αλλά μια δεύτερη πιο απλουστευμένη που έχει ένα χαρακτηριστικό: ούτε ένα εφαρμοστό φόρεμα. Αντιθέτως περιλαμβάνει καλοκαιρινά φορέματα σε 60s γραμμές που όπως η ίδια η σχεδιάστρια δήλωσε είναι «τα τέλεια μικρά φορέματα του καλοκαιριού, διασκεδαστικά, κοριτσίστικα, ευκολοφόρετα, ρούχα που φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ». Απευθύνονται σε κάθε γυναίκα που θέλει να είναι stylish είτε φορώντας ψηλοτάκουνα είτε ίσια παπούτσια και η τιμή τους θα κυμαίνεται από 600 μέχρι 1100 ευρώ περίπου.

Όλα αυτά σίγουρα κάπου θα τα έχετε ξανακούσει, το καινούργιο όμως όσον αφορά σε αυτή τη συλλογή είναι το teaser βίντεο που κυκλοφόρησε από το επερχόμενο μίνι φιλμ σκηνοθετημένο από την με έδρα το Λονδίνο illustrator Quentin Jones που υπόσχεται να μας «γνωρίσει» καλύτερα με αυτήν την παιχνιδιάρικη συλλογή.

Απολαύστε το.