Ποια κυρία πήρε τον τίτλο «Hat person» για το 2011;

Ποια κυρία πήρε τον τίτλο «Hat person» για το 2011;

Με 91% η εν λόγω κυρία μονοπώλησε τις ψήφους της επιτροπής και απέσπασε τον τίτλο του «Hat person» για την χρονιά που πέρασε.

Μπορεί η Lady Gaga και η Victoria Beckham να γράφτηκαν με χρυσά γράμματα στο Hall of Fame των διασημοτήτων που φορούν καπέλα, όμως η μεγάλη νικήτρια της χρονιάς που πέρασε είναι άλλη. Η Δούκισσα του Cambridge Kate Middleton ανακηρύχθηκε το «Hat Person» του 2011, ή αν προτιμάται το «πιο καυτό πρόσωπο που φορά καπέλα» από τον διεθνή οργανισμό The Headwear Association, που μετρά πάνω από έναν αιώνα λειτουργίας και στοχεύει στη διάδοση της χρήσης καπέλου.

Μάλιστα συγκέντρωσε το 91% των ψήφων παραλαμβάνοντας τα σκήπτρα απ' τον νικητή του 2010 Johnny Depp και αφήνοντας πίσω της τη στυλίστρια Rachel Zoe με 4%, τον τραγουδιστή Ne-Yo με 2% και τους Justin Timberlake, Bruno Mars και Charlie Sheen να μοιράζονται από μια ποσοστιαία μονάδα ο καθένας.

Όχι και άσχημα για τη μελλοντική βασίλισσα της Γηραιάς Αλβιόνας που μπορεί να μην λατρεύουμε το στυλ της, όμως στο θέμα καπέλα τα κατάφερε μια χαρά φορώντας από δημιουργίες του μετρ του είδους Philip Treacy μέχρι των Vivien Sheriff και Lock & Co. αλλά και Cartier τιάρα στον γάμο της τον προηγούμενο Απρίλιο.