Madwalk: ο απόηχος της χθεσινής βραδιάς

Madwalk: ο απόηχος της χθεσινής βραδιάς

Το Madwalk αποτελεί εδώ και ώρες παρελθόν, το Queen.gr όμως ήταν χθες εκεί για εσάς και σας μεταφέρει την εμπειρία του.

Δεν ξέρω αν φταίει που το περσινό Madwalk ήταν άκρως αξιοπρεπές και διασκεδαστικό, ή αν φέτος η ψυχολογία μας λόγω κρίσης δεν είναι πολύ καλή και δεν έχουμε όρεξη για καμιά είδους έξοδο. Σίγουρα πάντως δεν έφταιξε η κίνηση για να μπούμε και να βγούμε από το χώρο, καθώς σε αυτή είμαστε συνηθισμένοι.

Ενώ, λοιπόν, η συνολική βραδιά μας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς στιγμές ήταν άνευρη με αποτέλεσμα το κοινό να νιώθει τρομερή αμηχανία και με μερικούς τραγουδιστές να επισκιάζουν τους σχεδιαστές θυμίζοντάς μας πιο πολύ μουσική εκδήλωση παρά fashion show, είχε και πολλά θετικά.

Επιτέλους είδαμε την Ilia Darlin' σε όλο της το μεγαλείο να ερμηνεύει το νέο της hit –στην καλύτερη της performance μέχρι τώρα- με τον Άγγελο Φρέντζο να μας παρουσιάζει τις δημιουργίες του ίσως με το πιο ευρηματικό και οργανωμένο concept του φετινού Madwalk. Ανακαλύψαμε πως ένα αγόρι με τακούνια μπορεί να κλέψει όλα τα βλέμματα, περπατώντας καλύτερα από πολλά κορίτσια και πως η Δούκισσα Νομικού είναι πραγματικά πανέμορφη. Γνωρίσαμε καλύτερα την Demy, η οποία επίσης είναι πολύ χαρισματική και είδαμε την Ελένη Φουρέιρα με πολύ ωραία μαλλιά και την Δωροθέα Μερκούρη πραγματικά απαστράπτουσα. Για άλλη μια φορά η σχεδιάστρια Λουκία έκανε άψογα αυτό που ξέρει τόσα χρόνια πολύ καλά και ο Απόστολος Μητρόπουλος έπαιξε με τα χρώματα και τα prints μοναδικά. Λατρέψαμε, όμως και τη Nomi Ruiz των Jessica 6 με την οποία μάλιστα συνεχίσαμε να χορεύουμε μέχρι αργά τη νύχτα μακριά από το γήπεδο του Tae Kwon Do σε ξέφρενους ρυθμούς.

Αυτή, βέβαια, που σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστη από εχθές είναι η Βίκυ Καγιά, που το πήρε όλο επάνω της, γιατί απλά το έχει. Εντυπωσιακή ξεκίνησε φορώντας μια λευκή δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture που αναδείκνυε την αδύνατη σιλουέτα της και προσπάθησε εν γένει να σώσει την αμηχανία του πρωτάρη Κώστα Μαρτάκη, αλλά και να δώσει ζωντάνια και λάμψη σε ένα fashion event που δυστυχώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα υψηλά standards που είχε θέσει το περσινό.